Många aktiviteter på O-Ringentorget

Massor att göra på O-Ringentorget. Välkomna till en vecka full av aktiviteter eller bara skönt orienteringshäng.

O-Rngentorget vid Fjällräven Arena vackert belägen vid vattnet i centrala Örnsköldsvik

Vi är stolta över att presentera ett O-Ringentorg beläget mitt i händelsernas centrum! O-Ringen Höga Kusten har valt ett koncept med staden Örnsköldsvik som nav. Härifrån nås samtliga etapper på cykel. Mitt i detta nav ligger O-Ringentorget, vid Fjällräven Center, som ett pulserande sporthjärta

Deltagarservice, marknadsgata och stora scenen
Här finns deltagarservice och en levande marknadsgata som innehåller allt från försäljning till valkampanjande politiker sida vid sida med Svenska kyrkan, försvaret och IOGT. Alewalds representerar årets sporttält och har försäljning i ett 1200 kvadratmeter stort tält.
Chans till återhämtning finns i tält för massage och kontemplation. Varför inte prova på skidskytte och O-Skytte?
Kommande O-Ringenår, fram till 2021, finns givetvis på plats och lockar med erbjudanden. Njut av havet i en havskajak eller en vattenskoter. Detta och mycket mer hittar ni på O-Ringentorget vid Fjällräven center.

Aktivitetshuset Sliperiet
Besök fantastiska aktivitetshuset Sliperiet med aktiviteter varje dag mellan 15 och 21 (uteaktiviteter från kl. 12). Allt från sport till kultur. Spela pingis eller utmana kompisarna på tv-spel eller fotbollsmatch, testa grafitti och streetdance eller måla en tavla. Se en film eller jamma på en gitarr och mycket mer. Öppet för alla ungdomar, barn under 8 år i målsmans sällskap

Utflyktstips
Säkra ditt besök till din HögaKustenfavorit och boka aktiviteten genom att besöka turistinformationen i Höga Kustentältet. De kan guida dig till allt Örnsköldsvik och Höga Kusten erbjuder!

Kanske drömmer du om att flytta hit? Här finns ett gäng med arbetsgivare från företag, kommun och organisationer som gärna skulle vilja träffa dig och tala jobbmöjligheter.

God mat och underhållning i inre hamnen
Ät en god middag till trubadurtoner och heja fram alla vinnare från O-Ringenscenen. I Fjällräven Centers entré håller restaurangen Guldbaren öppet. Vi har även ett mäktigt restaurangtält med generösa öppettider och fullständiga rättigheter. Eller ät en burgare, glass eller en salt rem i väntan på att Folksam tvättar dina kläder.

Inne i Fjällräven Center hålls tänkvärda föredrag med idrottskoppling. O-Ringenradion finns på plats med fullmatat program med t ex Radio O-Ringen med Liveloxtimmen och Bauhausresan.

 • Godmorgon O-Ringen! Välkommen till en dag knökfull med aktiviteter!

  2019-07-24 | Äventyret fortsätter. I dag kör MTBO sin tredje etapp vid Arena Vrinnevi alla ni lediga OL:are rekommenderar vi att ta er till Arenan och prova på MTBO. Det är jättekul! För alla, inte bara för de som har artros i knäna.  Idag säger SMHI att värmen kommer! Så drick ordentligt, ta med hatten ut och för er som kommer fylla Arena Lejongropen för LiU-sprinten ta på er solglasögonen! Det skyddar bara inte ögonen mot solens strålar ni kommer även se jättecoola ut på alla de faktastiska foton fotograferna brukar få till under just sprinten.
 • Prova på MTBO!

  2019-07-24 | Vill du upptäcka tjusningen i att kombinera MTB-cykling och orientering? Vill du utmana ett par kompisar i snabb kartförståelse?
  På aktivitetsdagen har du chansen att prova på mountainbikeorientering i Vrinneviskogen, i centrala Norrköping.

 • Tack Finspång!

  2019-07-23 | Etapp två är avklarad och idag var det tufft för många kanske bommade även du? Imorgon kan alla OL:are hitta alldeles egna äventyr i den flora av aktiviteter som finns i regionen. Varför inte prova på MTBO på Arena Vrinnevi där även MTBO:s tredje etapp går av stapeln imorgon. Eller testa det senaste tillskottet i OL-familjen, Indoor, i Hagaskolan. Klarar du av att hantera en karta som täcker flera våningsplan till exempel? Eller tar ni direktbussen till Kolmårdens djurpark?Oavsett vad ni väljer att göra imorgon så blir det ett nytt äventyr!
 • Har du sett Dagens film från Grosvad

  2019-07-23 | Här kan du se filmen från dagens etapp 2. Idag får vi möta framtidens landslagslöpare.
 • Ledare: Samma sport - olika utmaningar

  2019-07-23 | O-Ringens andra etapp bjöd på en lite annorlunda utmaning för elitlöparna. Längst bort i väst ligger området Stenstorp. Det var det första området i Finspång som blev karterat för orienteringslöpning, redan år 1948. Löparna tog sig an det anrika terrängområdet med varierande resultat.
 • Öppettiden för serveringstältet är ändrad!

  2019-07-23 | Serveringstältet är öppet från kl 09.00- 21.00 dagligen.Varmrättsbuffén är öppet fortsatt från kl 11.00- 20.00 alla dagar.Välkommen!
 • Hållbarhet - ett mål i sig!

  2019-07-23 | O-Ringen är ett arrangemang med hållbarhet som ett viktigt mål. Till årets O-Ringen har därför samarbetet med Returpack/Pantamera förstärkts ytterligare.
 • Publik-PM Liu-sprinten

  2019-07-23 | Publik-PM för Elitsprinten finns nu publicerat.
 • Skogssportens Gynnare Stipendieutdelning

  2019-07-23 | Kerstin Tjernlund från Skogssportens Gynnare har idag efter prisutdelningen på O-Ringenscenen delat ut två stipendier: En Silverkotte - för årets ungdomsförening och en Guldkotte - för årets insats för orienteringssporten.
 • Prisceremoni för Etapp 2

  Crash 2019-07-23 | O-Ringens andra etappvinnare är uppe på scenen och skiner trots det tråkiga vädret.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision