För publik och besökare

Information till dig som är publik eller besökare

I O-Ringen kan alla delta, nybörjare som elit, gammal som ung, ja det finns något för alla!

Om du är helt ny på orientering så har vi sidan O-Ringen för nybörjare, som beskriver hur det brukar gå till under O-Ringen om man är sugen att prova att delta för en dag.

För dig som vill besöka och kanske vara publik för en eller flera dagar så rekommenderar vi följande tågordning.

  1. Beroende på vilken dag så börja med att ta reda på vart tävlingen, eller etappen som vi kallar det, går av stapeln. Information hittar ni i vår programtidning sidan 12länk till annan webbplats. Vi benämner platsen med namnet Arena. T.ex Arena Kransmossen.
  2. Därefter går du in på sidan Trafik till tävlingarna för att få instruktioner hur du på bästa sätt reser till den valda tävlingen/etappen. Det är viktigt att du följer hänvisningarna, då vissa vägar kan vara avstängda.
  3. Därefter kan du läsa mer om den valda arenan som du skall besöka, i vår Arenaöversikt.
  4. Väl framme vid arenan så följ ansvisningar och skyltning till parkering. Vi tar en parkeringsavgift på 180:-/dag.
  5. Från parkeringen följer du skyltning till arenan, lite beroende på hur tillgången till parkering nära arenan är så kan det bli en liten kortare promenad, se arenaöversikten för avstånd mellan parkering-arena.
  6. Väl framme på arenan kommer du mötas av en folkfest, där speakern guidar er igenom tävlingarna. Låt er hänföras av denna folkfest och kanske passa på att göra ett besök i någon av våra kiosker.
    Och väl på plats så finns det fortfarande chansen att testa på någon bana. Känner du dig osäker och vill uppdatera din orienteringskunskaper så gör ett besök i Orienteringsskolan på arenan, den är gratis.

All information finner ni i vår programtidning

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision