Orienteringsskolan

För dig som vill förnya orienteringskunskaperna

Vi erbjuder Orienteringsskola ute på de olika etapperna 19-24 juli. Den vänder sig i första hand till nya orienterare, gammal som ung, som vill lära sig grunderna i orientering, men även före detta orienterare som behöver fräscha upp sina orienteringskunskaper är välkomna!

Ute på etapperna kommer det att finnas ett tält och en stor skylt Orienteringsskola där vi håller till. Vi kommer på de flesta etapperna att vara i närheten av Academy och Open-banorna. 

Vi kommer att gå igenom allt som behövs och är viktigt för att våga ge sig ut på åtminstone en lätt bana under O-Ringen. Vi kommer då att följa dig till start och hjälpa dig iväg. Har vi gott om personal kan vi t o m följa med ut i skogen om det skulle kännas som att det behövs. När du har kommit i mål har du möjlighet att berätta för oss hur du haft det, visa hur du har gått och kanske få ett eller annat tips.

För vem? Alla över 9 år.
Pris: Gratis
Anmälan: Direkt på plats.

Öppettider
Juli17181920
Arenorna  9-149-14
O-Ringenstaden12-1512-1516-2016-20
Juli21222324
Arenorna 9-149-149-14
O-Ringenstaden12-1516-2016-20 

Enkelhet är modellen
Upplägget är enkelt. De som vill gå orienteringsskolan har möjlighet att varje dag få en praktisk förevisning inom orienteringens grunder. Här kommer även själva tävlingsplatsen och tävlingen O-Ringen instrueras med hjälp av kunniga ledare. De som vill kan sedan även prova en egen Open-bana, men detta är inget krav. Ledarna hjälper till att välja rätt bana med rätt svårighetsgrad om så önskas. En Open-bana kostar 110kr för ungdomar och 230kr för vuxna.

Orienteringsskolan finns för både barn och vuxna. Perfekt för alla som vill hänga med på O-Ringen, men som inte vågat sig ut i skogen, eller för de som helt enkelt vill lära sig mer om orientering och förbättra sin egen orienteringsteknik.


Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision