Campingfördelning

Långbord på campingen

Nyfiken på var din klubb blivit placerad på campingen? Nu behöver du inte undra längre.

Fördelning av campingplatser på O-Ringens camping på Svedjeholmen samt Örnsköldsvik City är genomförd. Som vanligt har vi gjort vårt allra bästa för att främja gemenskap genom att placera klubbar ihop. På Svedjeholmen bor även klubbar inom samma distrikt intill varandra och länder är samlade. För campingen i City har vi prioriterat att klubbar ska få bo tillsammans i första hand och att följa distrikt och land i andra hand. Detta beror främst på att campingen i City är uppdelade på flertalet mindre ytor och eltillgången är strikt hållen till vissa delar. Hoppas det finns överseende med detta bland de campare som valt City och därmed också valt närhet till O-Ringentorget och hela stadens utbud.

På Svedjeholmen var vår ambition att lyckas med att placera tältplatser (9x4,5m) bredvid helplatser (9x9m) i samma kategori (med el respektive utan el). När campingplatserna testades på Svedjeholmen i våras, efter att snön smält och marken torkat upp, så konstaterades det dock att inte alla sektioner var lämpliga för tältplatser på grund av för stor lutning. Därför har vi tagit beslutet att prioritera att tältplatser får stå på den plana ytan som finns för att säkerställa möjlighet att sova gott. Tyvärr blir de då separerade från 9x9m-platser. Vi ber om ursäkt att vi tidigare hunnit gå ut med information om att dessa platser skulle kunna stå tillsammans. Hoppas att alla kan hjälpas åt att göra plats för gemensamma långbord på lämpliga ställen på campingen och därmed njuta av varandras sällskap! Om du har specifika frågor om din bokning får du gärna maila ditt ärende till info@oringen.se. Vi svarar så snabbt vi kan. Tack och välkomna till O-Ringen!

Hur vet jag vart jag/min klubb är placerad?

 1. Klicka på denna länk:
  http://integration.oringen.se/ServiceRequests?serviceIds=163,164,165,166,167,168,169,170,171länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 2. Du kommer då till en sida där samtliga campingbokningar finns samlade. Skriv ditt namn eller din klubbs namn i sökfältet. Längst ut till höger, i kolumnen Plats visas din/era tilldelade platser. Om du inte fått någon tilldelad plats kan det bero på att din bokning är gjord efter 3 juli och då hittar du din plats genom länken ovan den 17 juli.
 3. Platsintervallet omfattar klubbens samtliga platser inom respektive campingkategori (t.ex. 9x9m med el i City). Observera att inbördes fördelning av platserna sker inom klubben. Du ser vilka från din klubb som bokat övriga campingplatser genom en sökning på klubbnamnet.
 4. Använd bifogade kartor för att se var era platser är belägna. De två översta ger er en översikt av respektive camping. Därefter följer detaljkartor för respektive område på Svedjeholmen samt City.

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN ÖVERSIKT.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-ÖVERSIKT.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN A-B-C-F-GRISSLAN.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN D-E-G-H-TRYSUNDA.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN I-J-K-L-M-N-ULVÖN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-Y-VIKINGAV.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-X-PARK.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-Z-NOLA.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-V-MUSEET.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-R-JVGSTATION.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-U-SJÖGATAN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-O-P-DALGATAN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-S-BUSSTATION.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-T-U-ARENAN.pdfPDF

Hur läser jag platsangivelser?

 • Första bokstaven i platsangivelsen motsvarar campingområdet. Siffran därefter motsvarar campingplatsen. Exempelvis betyder L541 att du bor i område L och har plats 541. Om du bokat tältplats 9x4,5m så har du också antingen A eller B på slutet. Bokstaven markerar då din sida av platsen och detta är också utmärkt vid din ruta.
 • Observera att det är skillnad mellan kommatecken och bindestreck mellan siffror. Exempelvis betyder angivelsen D122-125 att klubben tilldelats de fyra platserna som finns inom detta intervall men D126,128,130,132 att klubben tilldelats enbart just dessa fyra platser och inte platserna som motsvaras av siffrorna mellan dessa platser.

Hur hittar jag till min campingplats?

 • Kontrollera att du åker till rätt camping, i år finns det camping både i Örnsköldsviks City och på Svedjeholmen. Följ skyltning från E4 mot din camping.
 • När du anländer till campingen för incheckning- följ skyltar mot det område du blivit tilldelad. Följ sedan skyltar mot den plats du blivit tilldelad och parkera där.
 • Campingvärdar finns på plats vid varje campingområde för att guida dig till din plats och svara på frågor. Campingarna öppnar onsdag 18 juli klockan 12. Vänligen respektera att det inte är tillåtet att parkera sitt ekipage på campingen innan denna tidpunkt.

Viktig information om din campingvistelse under O-Ringen

 • Campingunderlag Örnsköldsvik City: Samtliga tältplatser (9x4,5m) är fördelade på gräsytor. Campingplatser på 9x9m är fördelade på grus eller asfaltsytor och i enstaka fall på gräs. För platserna på asfalt kommer det finnas virke och spik utlagt för att fästa förtält i. Vänligen ta med egen hammare eller låna av campingkompisar.
 • Campingunderlag Svedjeholmens camping: Alla platser är fördelade på gräs förutom område N som är grus.
 • Trafikinformation 21/7: begränsad framkomlighet i hela centrala Örnsköldsvik under eftermiddagen på grund av ungdomsstafett. För boende på campingområde U i City: mellan kl.16-19 är infarten till detta område helt avstängd. Planera således för in- och utfart under andra tider denna dag.
 • OBS! På grund av det vackra och torra vädret så råder sedan 10 juli ett utökat eldningsförbud på flertalet platser i landet, däribland Örnsköldsviks kommun. Det utökade eldningsförbudet innebär att det är förbjudet att såväl använda egen grill och stormkök som att elda och grilla på iordningställda grillplatser på campingar. Orsaken till detta är att flertalet stora skogsbränder i Sverige på senaste tiden startat just på campingplatser. För allas säkerhet respekterar O-Ringen självklart detta förbud och de grillplatser som är markerade på campingkartorna kommer alltså inte att tas i bruk om inte väderlek och direktiv ändras under veckan. Observera att detta alltså innebär att grillning på egen medhavd grill eller triangakök är förbjudet på campingen. För din och andras säkerhet- vänligen respektera eldningsförbudet (och njut av det vackra vädret)!

Information om sena bokningar/ändringar av campingplatser

 • Om du ännu inte bokat din campingplats finns det ett antal platser kvar att boka på Svedjeholmens camping (utan el). City är helt fullbokat. Platserna kan bokas på oringen.se till och med 15 juli.
 • Bokningar och ändringar som gjorts/görs 4-15 juli fördelas på lediga platser (ej bredvid klubb) och platsangivelse blir synlig via länken ovan den 17 juli.
 • Från 16 juli kan bokningar och ändringar endast göras via Deltagarservice på plats i Örnsköldsvik som öppnar 18 juli kl.12.

Frågor och funderingar kring campingen

Kontakta info@oringen.se

Telefon: 0771-49 90 00
Måndag–fredag: 08.00–17.00
Lördag-söndag: Stängt

O-Ringen Höga Kusten 2018 års camping står redo att ta emot alla campinggäster från klockan 12 på onsdag 18 juli. Vi önskar er en fantastisk vistelse!

 

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision