Campingfördelning

Långbord på campingen

Fördelning av campingplatser på O-Ringens camping på Svedjeholmen samt Örnsköldsvik City är genomförd. Som vanligt har vi gjort vårt allra bästa för att främja gemenskap genom att placera klubbar ihop. På Svedjeholmen bor även klubbar inom samma distrikt intill varandra och länder är samlade. För campingen i City har vi prioriterat att klubbar ska få bo tillsammans i första hand och att följa distrikt och land i andra hand. Detta beror främst på att campingen i City är uppdelade på flertalet mindre ytor och eltillgången är strikt hållen till vissa delar. Hoppas det finns överseende med detta bland de campare som valt City och därmed också valt närhet till O-Ringentorget och hela stadens utbud.

Hur vet jag vart jag/min klubb är placerad?

 1. Klicka på denna länk:
  http://integration.oringen.se/ServiceRequests?serviceIds=163,164,165,166,167,168,169,170,171länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 2. Du kommer då till en sida där samtliga campingbokningar finns samlade. Skriv ditt namn eller din klubbs namn i sökfältet. Längst ut till höger, i kolumnen Plats visas din/era tilldelade platser. Om du inte fått någon tilldelad plats kan det bero på att din bokning är gjord efter 3 juli och då hittar du din plats genom länken ovan den 17 juli.
 3. Platsintervallet omfattar klubbens samtliga platser inom respektive campingkategori (t.ex. 9x9m med el i City). Observera att inbördes fördelning av platserna sker inom klubben. Du ser vilka från din klubb som bokat övriga campingplatser genom en sökning på klubbnamnet.
 4. Använd bifogade kartor för att se var era platser är belägna. De två översta ger er en översikt av respektive camping. Därefter följer detaljkartor för respektive område på Svedjeholmen samt City.

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN ÖVERSIKT.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-ÖVERSIKT.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN A-B-C-F-GRISSLAN.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN D-E-G-H-TRYSUNDA.pdfPDF

CAMPING_SVEDJE_O2018_MAP-SVEDJEHOLMEN I-J-K-L-M-N-ULVÖN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-Y-VIKINGAV.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-X-PARK.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-Z-NOLA.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-V-MUSEET.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-R-JVGSTATION.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-U-SJÖGATAN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-O-P-DALGATAN.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-S-BUSSTATION.pdfPDF

CAMPING_CITY_O2018_MAP-T-U-ARENAN.pdfPDF

Hur läser jag platsangivelser?

 • Första bokstaven i platsangivelsen motsvarar campingområdet. Siffran därefter motsvarar campingplatsen. Exempelvis betyder L541 att du bor i område L och har plats 541. Om du bokat tältplats 9x4,5m så har du också antingen A eller B på slutet. Bokstaven markerar då din sida av platsen och detta är också utmärkt vid din ruta.
 • Observera att det är skillnad mellan kommatecken och bindestreck mellan siffror. Exempelvis betyder angivelsen D122-125 att klubben tilldelats de fyra platserna som finns inom detta intervall men D126,128,130,132 att klubben tilldelats enbart just dessa fyra platser och inte platserna som motsvaras av siffrorna mellan dessa platser.

Hur hittar jag till min campingplats?

 • Kontrollera att du åker till rätt camping, i år finns det camping både i Örnsköldsviks City och på Svedjeholmen. Följ skyltning från E4 mot din camping.
 • När du anländer till campingen för incheckning- följ skyltar mot det område du blivit tilldelad. Följ sedan skyltar mot den plats du blivit tilldelad och parkera där.
 • Campingvärdar finns på plats vid varje campingområde för att guida dig till din plats och svara på frågor. Campingarna öppnar onsdag 18 juli klockan 12. Vänligen respektera att det inte är tillåtet att parkera sitt ekipage på campingen innan denna tidpunkt.

Viktig information om din campingvistelse under O-Ringen

 • Campingunderlag Örnsköldsvik City: Samtliga tältplatser (9x4,5m) är fördelade på gräsytor. Campingplatser på 9x9m är fördelade på grus eller asfaltsytor och i enstaka fall på gräs. För platserna på asfalt kommer det finnas virke och spik utlagt för att fästa förtält i. Vänligen ta med egen hammare eller låna av campingkompisar.
 • Campingunderlag Svedjeholmens camping: Alla platser är fördelade på gräs förutom område N som är grus.
 • Trafikinformation 21/7: begränsad framkomlighet i hela centrala Örnsköldsvik under eftermiddagen på grund av ungdomsstafett. För boende på campingområde U i City: mellan kl.16-19 är infarten till detta område helt avstängd. Planera således för in- och utfart under andra tider denna dag.

Frågor och funderingar kring campingen

Kontakta info@oringen.se

Telefon: 0771-49 90 00

O-Ringen Höga Kusten 2018 önskar alla campare en fantastisk vistelse!

 

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision