Terräng

Välkomna till Höga Kusten och Örnsköldsvik.

20 000 år har format Höga Kustens dramatiska landskap. Naturens krafter har huvudrollen på en berättelse som bara börjat. Blånande berg vid djupa fjärdar. Vi välkomnar orienteringsvärlden till en fantastisk plats i en vidunderligt vacker och dramatisk natur där hav möter fjäll i världsarvet Höga Kusten

Örnsköldsvik blir skådeplatsen för O-Ringen 2018 med en unik O-Ringenstad mitt i Örnsköldsviks stadskärna. En förstklassigt O-Ringentorg med evenemangsarenan Fjällräven Center som navet under tävlingarna. Alla etapper ligger på cykelavstånd.

Vårt koncept för 2018 är att erbjuda närhet till etapperna. Vi vill erbjuda detta utan att ge avkall på det orienteringsmässiga. Tre etappmål belägna mellan 1,5 och 10 kilometer från O-Ringenstaden.

Hällmarker i världsarvet

Många är de som besökt Örnsköldsvik som är helt överväldigade av den terräng som finns. Visst är bergen höga men vi kan erbjuda fantastiska hällmarker med kluriga sänkor, öppen tallskog men även fina stigsystem dvs kort sagt terräng som passar alla.

Vi kommer att bjuda på spektakulära vyer, utmanande orientering med korta avstånd till etapperna där hela Örnsköldsvik kommer att välkomna er alla med öppen famn.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision