Upplev Äventyret i Kolmården 2019!

O-Ringen Kolmården 2019 kommer att erbjuda en äventyrlig upplevelse både ur orienterings- och semesterperspektiv! Nedan ger vi redan nu några axplock av Upplevelseutbudet i samband med O-Ringen Kolmården 2019.

Upplev spännande aktiviteter i Industrilandskapet!

Strax intill O-Ringenstaden på Himmelstalund ligger Folkparken, en grönskande park med äventyrsgolf, lekpark, utomhusgym, möjlighet till frisbeegolf och stora grönområden. Med en kort promenad genom parken når du Norrköpings vackra industrilandskap, ett område som lever kvar från då Norrköping var en rykande textilstad. Nu för tiden inhyser de vackra industribyggnaderna allt från mysiga uteserveringar och restauranger till kreativa företag och konsertoch kongresshus. I Industrilandskapet finns även Arbetets museum och Stadsmuséet, båda med utställningar väl värda att besöka, samt Visualiseringscenter C som erbjuder spännande utställningar och dom-filmer för hela familjen.

Upplev shopping i Norrköping!

Knäppingsborg är ett fint kvarter i närheten av Industrilandskapet, med en historia av bl.a. snustillverkning. Idag är kvarteret varsamt renoverat och en plats för shopping, delikatessbutiker, restauranger och uteserveringar. Ett stenkast därifrån ligger Drottninggatan och Gamla Stan med ännu mer shopping!

Upplev Kolmården och Arkösunds skärgård!

Med ca 30 minuters bilfärd från O-Ringenstaden hittar du Kolmården, dess vackra natur och djurpark! Kolmårdens djurpark är ett besöksmål för hela familjen, med bl.a Bamses Värld och Barnens lantgård. Ytterligare en bit bort ligger Arkösund, en av Östergötlands fina skärgårdar. Här kan du passa på att bada, sola, paddla kajak eller ta en tur med Skärgårdslinjen. Läs mer om Norrköping: www.upplev.norrkoping.se

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision