Inomhusboende

O-Ringen Kolmården 2019 erbjuder en unik boendemöjlighet i flerbäddsrum inne i O-Ringenstaden på Himmelstalunds-området i Norrköping. Boendet har endast 300-400 meter till O-Ringentorget och busspåstigningen till etapperna.

Boka knapp lik Visits

Boendet har en enkel standard och är kompakt med främst 8-bäddsrum plus ett antal 4- och 6-bäddsrum samt ett fåtal större alternativ. Tillgång till parkering finns inom O-Ringenstaden. Promenadavståndet till Norrköpings resecentrum och Norrköping city är knappt 3 km.

Rummen kan vara placerade i olika, men närliggande byggnader. Inom samma rumskategori är rummen dock i samma byggnad. Sängkläder måste medtagas på egen hand. För information om tillgång till dusch, WC och kök se beskrivning och bilder av respektive rumskategori.

Observera att de gemensamma köken inte är fullutrustade utan enbart avsedda för enklare matlagning. Redskap för matlagning samt tallrikar, bestick och glas måste medtagas av boende. Det begränsade utrymmet kräver att alla boende samsas om tillgången till köken.

Begränsad tillgång till bord och stolar i både rum och gemensamma ytor så ett tips kan vara att ta med egna. Vänligen respektera det max-antal personer som anges för boende per rum så att vi kan garantera byggnadernas brandskydd.

Inomhusboende Himmelstalund
Inomhusboende Himmelstalund

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision