Campingfördelning

Snart är det dags att checka in på O-Ringenstadens camping. Nedan finns information om fördelningen av campingplatser samt kartor.

Campingen vid Himmelstalund för O-Ringen Kolmården 2019 öppnar torsdag 18 juli kl. 12.

Alla på förhand 2450 tillgängliga platser på campingen är nu bokade och campinggänget snart redo att välkomna alla gäster!

Du hittar din/klubbens tilldelade plats/platser härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan söka på både ditt namn och din klubb för att få fram vilka platser du/ni blivit tilldelade. Alla som bokat campingplats innan 25 juni har placerats tillsammans med sin klubb inom vald platskategori. Bokningar gjorda efter 25 juni har i möjligaste mån placerats så nära klubbens övriga platser som möjligt.

Såhär ska platsangivelserna tolkas:

  • Campingfördelningen anger de platser (x antal) som din klubb har fått tilldelat utifrån kategorierna: 9x9m med el, 9x9m utan el samt Extra stor med el. Du som bokare får alltså inte en specifikt angiven plats om fler än du från samma klubb bokat plats i din valda kategori. Platserna fördelas sinsemellan i klubben utefter egna önskemål. Specifika platser tilldelas endast när enbart en plats från specifik klubb finns bokad inom en kategori samt för de bokningar som inkommit efter 25 juni.
  • Exempel på bokning: Om klubben OK Skogshjortarna bokat 23 platser 9x9m utan el kan de bli tilldelade platserna P140-150,157-168. Det betyder att de ska bo på område P och deras 23 platser har numren 140-150 samt 157-168.
  • Observera att det första tecknet i platsangivelsen alltid är en bokstav och representerar ett boendeområde. Det finns alltså både ett område som heter I och ett som heter O, dessa områdesangivelser ska inte förväxlas med siffrorna 1 och 0.

Nedan hittar du översiktskarta samt områdeskartor över campingområdet. På översiktskartan ser du vilken infartsväg du ska välja för smidigast incheckning. På områdeskartorna för respektive område (A,B,C osv.) kan du se exakt placering av klubbens platser och därutifrån planera er interna fördelning. Du hittar också generell campinginformation för vistelsen på O-Ringenstadens camping nedan. Vänligen läs igenom den inför ankomst så kan vi tillsammans skapa en funktionell och mysig O-Ringenstad!

Campingöversikt med infartsvägarPDF

Campingområde APDF

Campingområde BPDF

Campingområde CPDF

Campingområde DPDF

Campingområde EPDF

Campingområde FPDF

Campingområde G,H,IPDF

Campingområde J,K,LPDF

Campingområde MPDF

Campingområde N,O,PPDF

Campingområde Q,RPDF

Information till gäster på O-Ringenstadens camping 2019PDF

Frågor & Svar Camping

Hur görs campingfördelningen?

Campingfördelningen är ett stort pussel som vi gör vårt allra bästa för att lägga på ett så fördelaktigt sätt som möjligt för samtliga gäster. Vi utgår ifrån principen om fördelning utifrån klubb/distrikt/land. Undantaget blir då att klubbar som bokat både platser med el samt utan el tyvärr inte kan få dessa båda kategorier av platser placerade intill varandra eftersom förutsättningarna för elförsörjning är begränsade på Himmelstalundsområdet.

Kan jag boka en campingplats nu?

Alla på förhand tillgängliga platser är bokade För den som är intresserade av en ”sista minuten-plats” så kommer det att finnas ett fåtal extra platser till försäljning på plats via Deltagarservice på O-Ringentorget från torsdag 18 juli kl. 12. Först till kvarn gäller och ingen förhandsbokning är möjlig.

Övriga frågor om campingfördelning

Hör av dig till oss via Frågor & Svar på oringen.se

Klicka på bilden för förstoring

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision