Lära och prova på

Vill du prova på O-Ringen och orientering har vi under veckan ett antal enklare banor för alla åldrar att välja på. Miniknat för de allra minsta, Inskolning- & U-klass för de lite äldre och Prova på-banor anpassade för vuxna.

Upplev O-Ringen, skog och natur - och lär dig mer om orientering. Här är entrén till orientering och vi hoppas att du ska känna dig välkommen.

Är du osäker hur det fungerar kan du alltid vända dig till orienteringsskolan ute på arenan.

Miniknat

För de allra minsta finns på varje etapp Miniknat ute på OL-arenorna. Miniknat är en mycket uppskattad aktivitet för våra minsta deltagare, där varje dag har sitt eget tema med aktiviteter, kontroller och utmaningar.

Inskolning

Inskolning riktar sig till barn och ungdomar som vill prova på orientering och kanske förbereder sig för att springa tävlingsklass framöver. Det är tillåtet att springa i par och ha med sig en vuxen som skuggar. Man får också hjälp att hitta runt banan genom de glada och ledsna emojis i skogen, som talar om ifall du är på rätt väg eller inte. Fri starttid på samtliga etapper.

U1 och U2

Inom utvecklingsklass (U-klass) kan du som barn och ungdom utvecklas och lära dig ännu mer om orientering. Det är tillåtet att springa i par och ha med sig en vuxen som skuggar. Fri starttid på samtliga etapper.

Prova på

Vill du testa vad orientering är för något, känna på O-Ringens atmosfär, eller om du är en van orienterare som vill prova en annan gren - då är Prova på något för dig. Prova på finns i samtliga tre grenar: OL, MtbO och PreO.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision