Avlysta områden

O-Ringen Kolmården har ett unikt koncept med gemensamma arenor som utnyttjas samtidigt för både OL och MTBO. Det här möjliggör för familjer och vänner att välja gren helt fritt utan att behöva tänka på reselogistik och olika platser under O-Ringenveckan.

För OL och MTBO-tävlingarna kommer de två första etapperna att avgöras i Finspång med Arena Grosvad som gemensam arena. MTBO har sin tredje etapp centralt i Norrköping i naturreservatet Vrinneviskogen, detta på OL-löparnas aktivitetsdag. Denna dag kan t.ex. ägnas åt prova-på-klasser som kommer att erbjudas vid MTBO etapp 3! Etapp 3-5 för OL samt 4-5 för MTBO avgörs sedan i Kolmårdens terrängmässiga mecka norr om Norrköping med gemensam arena vid Yxbacken, nära Åby.

Elittouren har etapp 1,2,4 och 5 gemensamt med OL. De har också en spektakulär sprint inne i Norrköpings hjärta, det vackra Industrilandskapet.

Ungdomarna får inleda veckan med den roliga Ungdomsstafetten, detta mitt i den centrala och kompakta O-Ringenstaden på sportfältet Himmelstalund.

Samtliga tävlingsområden är avlysta för all tränings- och tävlingsverksamhet till dess tävlingen är avgjord. Det är tillåtet att korsa området längs körvägar i transportsyfte. Lillsjöstugan vid Jursla är tillåtet att ta sig till via parkeringen och uppmarkerad led.

Här hittar du avlysta områden för O-Ringen Kolmården 2019:

Länk till avlysta områdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision