Träning

Vill du känna på terrängen och förutsättningarna i den värmländska terrängen på förhand, kan du träna på någon av våra träningskartor.

Boka knapp lik Visits

Här nedan kan du läsa om kartorna du kan träna på inför O-Ringen, du köper dem genom att klicka boka och välja Aktiviteter. Kartorna kostar 70 kr styck.

O-Ringen Värmland öppnar upp för träningsmöjligheter redan den 1 maj, då den första träningskartan släpps. För OL kommer sammanlagt fyra olika möjligheter till träning att finnas, där de tre skogsträningskartorna samkörs med Stolpjakten.

För dig som vill slipa på förberedelserna i MtbO finns en träningskarta.

Köpta kartor finns att hämta ut på Deltagarservice på O‑Ringenstaden. Vill du ha dem tidigare via post skickar du ett mail om det till info@oringen.se efter att du köpt kartorna här.

Karsbol (OL, släpps 1 maj)

Första tillgängliga träningskarta blir Karsbol, där kontroller och banförslag finns redan från första maj. Perfekt för dig som besöker Värmland under våren och vill passa på att förbereda dig inför sommarens O-Ringen. Terrängen påminner en hel del om etapp 1-2.

Koppom Öst (OL, släpps 13 maj)

Vill du få en känsla för den spekatulära terrängen som väntar runt Arena Boda, ska du testa träningskartan i Koppom Öst. Här kan du träna från och med den 13 maj.

Taserud (OL, släpps 1 juni)

Taserudskartan ligger på bekvämt cykel- och joggavstånd från O-Ringenstaden. Ett perfekt val för dig som besöker Arvika under juni, eller anländer några dagar före tävlingsstarten och vill träna i terräng som påminner om sista etappen.

Kil (OL sprint, släpps 19 juli)

I Kil centrum finns en sprintträning särskilt framtagen för de som vill förbereda sig inför Elittourens etapp 2, men förstås även för alla andra som vill sprintträna. Starten för träningen ligger på bekvämt gångavstånd från tågstationen i Kil.

Ingestrand (MtbO, släpps 19 juli)

Vid Ingestrand, bara några kilometer söder om Arvika, finns en MtbO-träningskarta. Träningen är tillgänglig från och med onsdagen den 19 juli.

Copyright © 2015 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision