Mika Numminen ny Ekonomi- och IT chef på O-Ringen AB.

O-Ringen AB har rekryterat Mika Numminen till ny chef för Ekonomi och IT.
- Vi är idag ett IT-tungt arrangemang, och utvecklingen åren framöver pekar åt att kraven på arrangemangets IT-leverans bara kommer att öka. Jag är därför väldigt nöjd över rekryteringen av Mika Numminen som har stor och bred erfarenhet av IT-arkitektur, berättar Henrik Boström.

Mika

När O-Ringen AB nu fortsätter sin utveckling och nuvarande Tävlings- och IT chef Henrik Bengtsson slutar sin anställning har VD Henrik Boström valt ett nytt upplägg på tjänsterna i bolaget. Tidigare ekonomiansvarig Jan Troeng byter uppdrag till att bli tävlingschef och nyanställde Mika Numminen blir chef för ekonomi och IT.
- I och med rekryteringen av Mika väljer O-Ringen AB att satsa extra på att säkra IT-leveransen kommande år vilket är en grund för ett lyckat genomförande, förklarar Boström.

Mika Numminen kommer närmast från en anställning som IT-arkitekt på Aditro i Stockholm. Orientering har han börjat med i vuxen ålder och idag springer han i H35 eller öppen bana. O-Ringen i Sälen blir hans första, både som anställd och som orienterare.
- Det ska bli otroligt spännande och utmanande att få arbeta med O-Ringen, orienteringens flaggskepp, jag ser verkligen fram emot att vara med och bidra till arrangemangets utveckling, berättar Mika.

Mika Numminen börjar sin anställning på O-Ringen den 25e januari 2016. Hans placering är Huvudkontoret i Uppsala.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision