O-Ringen AB går en spännande tid till mötes

Igår hölls O-Ringen AB:s bolagstämma för verksamhetsåret 2015. Efter två år har bolaget byggt upp en stabil organisation med god framförhållning och är redo att ta nästa kliv.

Henrik Boström

- Bolagets andra verksamhetsår följer den femårsplan vi lagt. De första två åren har i stor grad handlat om att lägga grunden för verksamheten och att hitta verktygen för att nå målen med att skapa ett attraktivt och ekonomiskt hållbart arrangemang . Kommande tre år kommer i större grad handla om att utveckla arrangemanget. Vi går en spännande tid till mötes, säger O-Ringen AB:s VD Henrik Boström.

O-Ringen AB har nu arrangörsorter för de kommande fyra åren som bjuder på intressant terräng och goda förutsättningar för lyckade arrangemang: Sälen 2016, Värmland 2017, Höga Kusten 2018 och Kolmården 2019.

- O-Ringen har sällan haft den framförhållning som finns idag, faktum är att vi har en aktiv dialog om arrangörsorter för arrangemanget så långt fram som 2022, fortsätter Henrik.

Planen är att utse arrangörsort för O-Ringen 2020 under 2016 och att utse 2021 våren 2017. Därefter ska en arrangörsort kunna utses varje vår.

Med en stark fast organisation på plats, många fleråriga avtal med såväl leverantörer som partners tecknade och en uppdragsplan som beskriver hur ett O-Ringen arrangeras står vi väl rustade för framtiden.

Det ska nu bli roligt att kunna svänga om fokus från ”hygienfaktorer” till att utveckla arrangemanget. Vi har tre år kvar på den plan som lades under första verksamhetsåret och mycket tyder på att vi kommer lyckas nå hela vägen i mål på nästan alla punkter. Det känns väldigt inspirerande, avslutar Henrik.

Länk: Årsredovisning verksamhetsår 2015.PDF

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision