Träna i Sälen inför O-Ringen

Passa på att ta några extra dagar i Sälen innan O-Ringen i sommar. Vi erbjuder flera olika möjligheter till träning i fjället. Redan nu kan du boka dessa via din anmälan i Eventor.

Träningsområden

Träningsområden
Träningsområdena i Lindvallen, Östra Kalven, Flatfjället och Hundfjället består av ca 25st kontroller med banförslag till Gul, Orange, Violett och Svart svårighet.

Du bokar din träningskarta via din anmälan i Eventor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där träningskarta finns med som en tjänst som man beställer. Träningskartor kan också köpas på plats i tävlingsexpeditionen.

Träningsrace
Träningsracet i Hundfjället erbjuder banor och unika kontroller i fjällmiljön vid Hundfjället. Det går fredagen den 22 juli på eftermiddagen. Samling är vid Hundfjällets Trollbäckstorget.

Du kan välja på följande banor:
Ö1 2,0 km vit
Ö3 2,5 km gul
Ö5 3,6 km orange
Ö7 3,3 km blå
Ö8 4,8 km svart
Ö9 7,7 km svart
Ö11 5,5 km lila

Till start på träningsracet kan du välja väg, antingen utmanar du Hundfjällets stigning till fots, ca 1,7 km med 220 meters stigning eller välj det mindre kämpiga alternativet, gångväg ca 1,2 km till lift vid "Väggen" för att sedan åka lift upp till starten. Träningsracet bokas också via din anmälan i Eventor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Missa inte utsikten, vänd dig om på väg till start!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision