Se och analysera ditt och andras lopp i Livelox

Varje dag laddar mellan 2 000 till 2 500 deltagare upp sina rutter på Livelox för att kunna anlysera och jämföra dem med andra.

Livelox D21K-2 etapp3

Under O-Ringen Borås i fjol var det premiär för GPS-spårningstjänsten Livelox. Tjänsten gör det möjligt att spela in sin löpväg med mobiltelefon eller GPS-klocka och i efterhand se hur man själv och andra tävlande tagit sig fram i terrängen. Var mitt vägval snabbare än konkurrenternas? Var var jag egentligen någonstans när jag letade efter kontroll fyra?

Livelox är fritt använda året ut och många här på O-Ringen i Sälen verkar ha nappat på det. Det laddas upp mellan 2 000 till 2 500 rutter varje dag och i flera klasser är det ett 20-tal löpare som ladat upp hur de sprang. Alla etapper i O-Ringen OL och O-Ringen MtbO kommer att finnas i Livelox. Kartor och banor blir tillgängliga att se efter respektive etapps sista start.

Här kan du se hur det ser ut för D21K-2 på etapp 3länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ytterligare en nyhet är att Livelox har kopplats ihop med Garmin Connect och Polar Flow via den sociala träningssajten Strava. Det innebär att det blir enklare att använder GPS-klocka att lägga in din rutt i Livelox.

Mer information om Livelox: https://www.livelox.comlänk till annan webbplats

Mer information om kopplingen mellan Livelox och Strava: https://www.livelox.com/Documentation/Stravalänk till annan webbplats

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision