Stugkampen för Android

Nu är Androidappen igång i Google Play! Ladda hem den senaste versionen från Google Play för att komma igång med Stugkampen.

Thomas & Lena Jansson från Garphyttans IF

 

Stugkampen har blivit succe för många och 3 st fria starter till O‑Ringen Värmland 2017 har delats ut under veckan redan. Tyvärr har Android appen levt med problem och krashat vid start. Vi har hittat problemet och laddat upp en ny version till Google Play som fungerar.

Denna version har några kosmetiska fel samt saknar push notiser men fungerar så att man kan vara med och delta i tävlingen. Se bara till att svara på alla frågor innan kl 17:00.

 

Tävlingen stängs 17:00 varefter vi kontaktar finalister för att de skall kunna delta i finalen kl 20:30 live i Radio O-Ringen.

 

Ladda hem appen:

Stugkampen på App Store
Stugkampen på Google Play


 

Tävlingsregler Stugkampen:

För att delta behöver du ha svarat på samtliga frågor i appen aktuell dag. Arrangören har rätt att neka deltagare att gå vidare till final / vinna pris ifall arrangören misstänker fusk av deltagare. För att vinna måste korrekta kontaktuppgifter vara tillgängliga. Ifall arrangören av någon anledning inte får tag på deltagaren inom rimlig tid så får arrangören gå vidare och söka upp ny deltagare för att gå vidare till final. För deltagare under 18 år behövs målsmans godkännande. Arrangören är dommare i de fall tvivelaktigheter uppstår och har rätten att besluta utfall eller neka vinst av deltagare. Max 1 fri start per person under veckan, ifall samma person vinner en gång till så erbjuds annat pris till vinnaren. Arrangören bibehåller rätten att ta bort användare / redigera användarinformation om arrangören anser något vara oetiskt, kränkande eller på annat sätt skadligt för arrangörens varumärke.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision