Jessica Sörndal börjar på O-Ringen AB samtidigt som en omorganisation sker

I februari 2017 får vi förstärkning på O-Ringen AB av Jessica Sörndal som kommer axla rollen som Ekonomi- och Deltagarservicechef.

Jessica och Ringo

I och med att SOFT tar över Hittaut och efter utvärdering av bolagets tre första verksamhetsår så har en ny organisation vuxit fram. En förändring är att arbetet med Deltagarservice och Ekonomi slås ihop till en ny tjänst.

Jessica är inte ett helt okänt ansikte på kontoret och här kommer en intervju med vår nya Ekonomi- och Deltagarservicechef.

Vem är Jessica Sörndal?
Jag är en pratglad och oftast energifull person. Bor i en liten villa i Uppsala med min familj bestående av man och två barn, 5 och snart 3 år gamla. Vardagen fylls rätt mycket av småbarnsliv men emellanåt så kommer jag iväg till stallet och lyckas tillbringa någon timme på hästryggen - allra helst på någon skogstur.

Du har varit en sväng tidigare på O-Ringen AB, vad fick dig att komma tillbaka?
Jag var inne en del under 2015, då på ett vikariat för Jan Troeng som var föräldraledig. Rollen jag hade då var som Ekonomi- och Miljöchef. Efter ledigheten ville Jan komma tillbaka så möjligheten att vara kvar fanns tyvärr inte då. Under min tid hann jag uppleva en ansvarsfylld och spännande roll och framförallt lära känna och arbeta med fantastiska människor med stort ideellt engagemang. Jag fick nog helt enkelt mersmak för mer av de bitarna.

Vad är din relation till orientering?
Till skillnad från många på O-Ringen AB har jag inte så stor orienteringsbakgrund. Jag tyckte alltid det var roligt i skolan även om jag har relativt lätt för att komma vilse. Provade såklart även på O-Ringen Borås 2015 när jag var på plats och sprang både etapp 3 och 4 i Kransmossen med relativt gott resultat för att vara så grön. Jag vill tro att jag (iaf nu till en början innan jag också blir för inbiten) kan tillföra lite nytänkande och sätta mig in i nybörjarens utmaningar på O-Ringen.

Vad tänker du delta på i och med O-Ringen Värmland 2017?
Ja, det var ju inte den lättaste frågan för en icke-insatt. Vill minnas att det var något av en djungel när jag skulle anmäla mig tidigare men det som framställs som eget upplägg låter som att det skulle kunna passa mig. Men jag kommer säkert behöva lite hjälp att snickra till mitt egna upplägg.

Omorganisationen av O-Ringen AB kommer enligt plan att ta följande form i ett par steg under 2017:

VD - Henrik Boström

Ekonomi & Deltagarservicechef - Jessica Sörndal

Försäljningschef - Mats Adolfsson

Marknads- & upplevelsechef - Thomas Westfeldt

Service-, rese & boendechef - Vakant

Tävlings-, IT- och utvecklingschef - Jan Troeng

Administratör - Britt-Inger Dahlbom

När arbetet med IT på O-Ringen nu har kommit till en fas där det är standardiserat och i stor grad outsourcat kommer Mika Numminen, idag Ekonomi- och IT-chef, att lämna O-Ringen AB.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision