Spänningen ökar med små marginaler i H20E

Isak von Krusenstierna från OK Kåre knappade idag in på ledande Audun Heimdal från Konnerud IL. På morgondagens avslutande etapp går Isak ut 38 sekunder före Audun. Dagens etapp 4 i Boda vanns av Simom Imark från Tullinge SK.

Dagens vinnare Simon Imark gjorde ett riktigt bra lopp idag med segrartiden 26.02 minuter på medeldistansen. Han gjorde bara mindre misstag: "Jag hade bra flyt hela tiden", berättar Simon. Han är väldigt nöjd med terrängen: "Det var fint men tufft och kuperat, men inte lika svårt som på gårdagens långdistans. Det var en kul bana med mycket vägval men spårigt förstås, som det blir när man startar sent. Det gäller att ha bra koll på riktningen och använda spår när det är möjligt."

Inför morgondagen går han ut som fjärdeman och har cirka sju minuter upp till ledande Audun Heimdal. "Jag kommer att gå ut offensivt och få så bra placering som möjligt!", avslutar Simon Imark.

Simon Hector från Snättringen SK gick in på en delad andraplats med Isak von Krusenstierna, 31 sekunder efter Simon Imark. Han är nöjd med dagens etapp och gillade verkligen skogarna i Boda: "Det var grymt fin terräng även om det blivit lite spårigt. Och banan var kul med mycket riktningsförändringar. Så det gällde att hålla koll hela tiden. Kluriga vägval!". Simon Hector är femma i sammandraget, knappt åtta minuter bakom ledare och kommer att gå ut och jaga på morgondagens etapp.

I morgon går Audun Heimdal ut i ledning, 38 sekunder före Isak von Krusenstierna.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision