En bra känsla av sköna och vilda Värmland

Orienterare är också ”mänschor” skrev jag i mejlhälsning till kollegan häromdagen. Det som svar på hennes fråga, i glad och lite förvånande ton, om vi verkligen hade tagit med oss kondomer till O-ringen.

LiV-tältet

Vi det är Landstinget i Värmland som finns med både här och där under
O-ringen. Sjukvårdstälten har hittat sin egen lilla vrå, i Skjutsbol på en hylla med vacker utsikt över hela arenan och i Boda gömt bakom skogsdungen. Två team med fysioterapeut, sjuksköterska och läkare samt två receptionister bemannar hela dagarna. En bekant hemma i Arvika, som ingår i planeringsteamet, anlände i morse med en sovsäck under armen. Denna gång ska arenabytet ske under natten.

Tillbaka till kondomerna, de tillhör såvitt jag vet inte materialutrustningen i sjukvårdstältet, däremot finns de, eller snarare fanns de, med i profileringstältet som vi har i O-ringen staden. Syftet här är att bidra till att ni alla orienterare får med er en bra känsla av sköna och vilda Värmland när ni åker hem. Vi bjuder generöst på plåster, resetandborstar, tandkrämstuber och kondomer.

De sistnämnda har tagit slut! Och igår hörde jag att nattvakten fick dra ur sladden för ett gäng som njöt av hög musik långt in på småtimmarna.

En liten anekdot till alla som lite fördomsfullt är skeptiska till sporten med det präktiga fôlket.

Gunilla Peterson

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision