Missa inte O-Ringens avslutningsfest

Dags att boka in sjätte etappen för att fira avslutet av en fantastisk vecka i de värmländska skogarna! Ett avslutningsfirande som blir en bra avrundning av O-Ringenveckan för både ung som gammal.

Sjätte etappen

Kvällen bjuder på tre olika festligheter. För de yngre håller vi till i Restaurangtältet på O-Ringenstaden med DJ och under kvällen kan man köpa popcorn, godis och läsk. För de som är upp till och med tolv år öppnar vi portarna kl 18.00 och håller sedan öppet fram till kl 20:30. Därefter gör vi ett byte kl 21:00 och välkomnar de som är mellan tretton och sjutton år för att skaka loss i diskotältet ända fram till midnatt. Båda ungdomsdiscona är förstås alkoholfria.

För de äldre (18+) blir det stort firande nere vid Olssons Brygga som ligger i hamnen i Arvika. Där startar vi kvällen i ett eget partytält kl 21:00 där det bjuds på Nudel wok med kyckling samt en lättdryck. Maten ingår i entréavgiften och serveras fram till kl 22:30. Senare på kvällen öppnar vi upp och utökar området med livemusik från två olika scener samt nattklubb där man kan fira fram till 02:00.

Tänk på att det finns ett begränsat antal biljetter till försäljning så se till att boka detta i tid! Ta med legitimation och biljett till entrén där kontroll kommer ske. Ingen under 18 år kommer att få tillträde till området.

När du gått in på festområdet går det inte att gå ut igen.

 

OBS! För samtliga avslutningsfester gäller i år avprickning mot lista i entrén efter att du har köpt din biljett här på oringen.se

Boka knapp lik Visits

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision