O-Ringen laddar med många aktiviteter för unga

Vid O-Ringentorget ligger Sliperiet, Örnsköldsviks kreativa hus som inför O-Ringen laddar med extra aktiviteter för barn och ungdom.

Planerna är i full gång inför sommarens stora orienteringsfest i Örnsköldsvik och tanken är att det ska erbjudas många aktiviter under O-Ringen.

- Det är fantastiskt att vi har tillgång kreativitethuset Sliperiet som ligger vid O-Ringentorget mitt i stan, säger Karin Näslund aktivitetsansvarig vid O-Ringen Höga Kusten. Tillsammans med Örnsköldsviks kommun planerar vi veckan, som kommer att vara full med roliga aktiviteter för barn och ungdomar.

Området kring Sliperiet och O-Ringentorget kommer att fyllas med olika typer av saker att göra både inne och ute. På O-Ringentorget kommer barn och ungdomar att kunna utmana varandra i succén Bagheeralabyrinten, hoppa i en av våra samarbetsparners hoppborg, prova på orienteringsskytte eller varför inte bygga din egen fågelholk eller bygga något annat spännande på vårt eget snickeri.

Under veckan kommer det på Sliperiet att finnas ett program med allt från filmvisning, X-Box till pingis och möjlighet till olika typer av skapande. Eller varför inte passa på att testa streetdance eller karaoke.

- Till exempel kommer det utomhus att finnas möjlighet till att prova på graffitti och låna bollar eller skejtutrustning, säger Karin Näslund. Alldeles i närheten ligger även stans skejtpark och vid grönområdet kommer det att anordnas olika bollturneringar när vädret tillåter.

Tillsammans med Sliperiets personal arrangerar sommaranställda gymnasieungdomar en härligt vecka fylld med aktiviteter som avslutas ett drogfritt ungdomsdisco fredag den 27 juli. Biljetter till ungdomsdiscot kommer att säljas via deltagarservice.

O-Ringen Höga Kusten närmar sig! Anmäl dig här så ses vi i sommar! Länk till annan webbplats.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision