O-Ringens podcast 125

I höstens första podcast och den 125:e i ordningen träffar Per Forsberg Elias Jonsson.

Han är den halvsvenska nydalingen som siktar framåt och uppåt! I Radio O-Ringen podcast #125 möter ni Elias Jonsson Nydalen SK i Oslo. Med två svenska föräldrar så har en fot både i Norge och Sverige så därför är halvsvensk en bra beskrivning.

- Ja, så känner jag mig, berättar Elias i podden.

Elias Jonsson har haft en framgångsrik juniorkarriär med tre raka JVM-guld i stafett som kronan på verket.

- Vet inte om det är någon annan som lyckats med det men både jag och Kasper Fosser har nu vunnit tre raka stafettguld för Norge vid JVM, det är stort, säger Elias Jonsson. Elias och Kasper Fosser är årsgamla har har mött varandra åtskilliga gånger genom åren och detta har utvecklat och taggat dem bägge, tror Elias Jonsson. Att Kasper Fosser nu som junior får chansen vid stora VM (WOC) sporrar Elias än mer inför den fortsatta satsningen.

Möt i Radio O-Ringen en mogen, ambitiös och målinriktad Elias Jonsson. Han har bra koll på både träning och sin egen kropp för att kunna utvecklas. Ett annat steg i utvecklingen blir att flytta till Trondheim och NTNUI till nästa år. Lyssna till Radio O-Ringen podcast #125 med Elias Jonsson från Nydalen SK härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har ni synpunkter, kommentarer eller er egna drömgäst; radio@oringen.se.

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision