Nu vänder vi blad och blickar framåt

Nu ser vi fram emot O-Ringen Uppsala 2021 - vi ses väl då?

Idag skulle de sista husvagnsekipagen rullat hemåt och O-Ringenstaden skulle avvecklats i sedvanligt hastigt maner. Inte ett kolapapper skulle synts till på campingområde och arenor och markägare och närboende skulle förundrat undrat vart alla dessa mängder av orienterare tagit vägen eller om de ens varit där.

Spåren i skogarna skulle bestått en tid, men också dessa skulle naturens återhämningskraft snabbt raderat ut. Men minnet av alla upplevelser skulle bestått, så som minnen av alla O-Ringen du varit på gör. Minnen av bommar och spikar, av gemenskap och glädje och av semesterupplevelser på nya platser du inte förr varit på. Det som är så unikt och fantastiskt med O-Ringen.

Nu blev det inte så i Uppsala i år på grund av Corona, men i och med att den tilltänkta O-Ringenveckan 2020 nu passerat är det läge att verkligen ta sats mot nästa sommar. Och den som väntar på något gott kan ju inte vänta för länge, även om man blir lite otålig. Så vänd nu blad och blicka framåt mot O-Ringen Uppsala 2021 istället.

Anmälan är öppen så varför inte passa på att säkra din plats redan nu. För nästa år kan det uppdämda behovet av O-Ringen bli stort. Det vill du inte missa!

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision