Nu öppnar vi upp för att boka privat boende i Åre 2022

För dig som redan bestämt dig för att delta på O-Ringen Åre 2022 så öppnar vi nu möjligheten att boka ett privatförmedlat boende i Åredalen.

Hus strand 

Sedan 2017 har O-Ringen gett privatpersoner på våra arrangörsorter möjligheten att hyra ut sina hus, lägenheter och stugor till O-Ringens deltagare via en smidig förmedling på oringen.se tillsammans med vår boendepartner Nordic Travel.

Vid O-Ringen Höga Kusten 2018 förmedlades 718 boendeobjekt på detta sätt och siffran för O-Ringen Kolmården 2019 var 502 boendeobjekt. Intresset för uthyrning hos privatpersoner i Uppsala är även det stort och bokningen av privatboende via oringen.se för sommarens arrangemang är i full gång. Så om du inte bokat ditt boende för O-Ringen Uppsala 2021 ännu så finns det fortfarande många bra boenden tillgängliga i vår bokningsportal. Dessa hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Inför O-Ringen Åre 2022 så vet vi att behovet av att hyra stugor och lägenheter kommer att vara betydligt större än vid ett ”normalt” O-Ringen. Detta för att vi inte har möjlighet att etablera en O-Ringencamping i Åre. Vi har därför arbetat aktivt under en längre period för att säkra upp så många boendeobjekt som möjligt, främst i de fyra noderna Björnen, Åre by, Tegefjäll och Duved. För att förmedla de boendeobjekt som vi har tillgång till via avtal med Skistar och andra större aktörer kommer vi att genomföra en bokningsprocess för klubbgemensamt boende under september-oktober 2021. Så om ni som klubb önskar att bo tillsammans så kommer det, utifrån de förutsättningar vi har att tillgå i Åre, att ges en möjlighet till gemensam bokning under hösten. Mer information om den klubbgemensamma bokningen kommer senare under våren.

Till skillnad från Sälen så är det långt fler ”kalla bäddar” i Åre vilket betyder att behovet av privatboende är än större. Vi har därför varit i kontakt med privatpersoner och brf:er under en lång period för att få in intresseanmälningar. Sedan slutet av januari har de också haft möjligheten att registrera sitt boende för uthyrning. Bokning av privatboende brukar vi öppna på oringen.se först 1 år innan kommande O-Ringen. Men med tanke på det utvidgade behovet i Åre så väljer vi att öppna upp denna möjlighet för våra deltagare redan nu. Boendeobjekt kommer kontinuerligt att komma in i denna kanal från och med nu fram till sommaren 2022, så om du inte hittar något nu rekommenderas att fortsätta hålla span framöver.

Boka privatförmedlat boende för O-Ringen Åre 2022 här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer info om att hyra ut boende under O-Ringen Åre 2021 hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Copyright © 2014-2018 O-Ringen AB. Alla rättigheter förbehålls.   |    En webbsida från Limepark byggd i SiteVision