Lediga tjänster

VD till O-Ringen

O-Ringen söker nu en VD för framtidens orienteringsarrangemang. VD skall leda en fast organisation som består av Projektledare, Marknadsansvarig, Logistikansvarig, Säljansvarig och Tävlings-/IT-ansvarig. Medarbetarna i den fasta organisationen ansvarar för kravställning, kontinuitet och långsiktig utveckling inom respektive område. Vi jobbar som ett team tillsammans med våra ideella krafter där vi tar gemensamt ansvar för arrangemangets helhet.

Här Pdf, 263.1 kB. hittar du hela platsannonsen!

 

 

Logistikansvarig till O-Ringen

O-Ringen söker nu en Logistikansvarig till den fasta organisationen. En organisation som utöver denna tjänst består av VD, Marknadsansvarig, Säljansvarig och Tävlings-/IT-ansvarig. Dessa medarbetare ansvarar för kravställning, kontinuitet och långsiktig utveckling inom respektive område. Vi jobbar som ett team där vi tar gemensamt ansvar för både projekten men också för arrangemangets helhet.

Arbetet som Logistikansvarig omfattar Service, Resa, Boende och Miljö. Det innebär bland annat ansvar för material, bygg, logistik, transporter, bussning, trafik, camping, övrigt boende och avfallshantering.

Här Pdf, 270.8 kB. hittar du hela platsannonsen!

O-Ringen Uppsala 2022
O-Ringen Uppsala 2022