Vill du bli funktionär?

Smålandskusten 2024
en bild

Utan funktionärer - inget O-Ringen

Det är alla ni som engagerar er ideellt på er fritid som gör arrangemanget möjligt. Ungefär 1200 funktionärer lägger ner över 75 000 timmar läggs ner för att O-Ringen ska bli av.

Följande är funktionärsföreningar när O-Ringen kommer till Smålandskusten 2024; SOK Viljan, Ankarsrums OK, Västerviks OK, Gamleby OK, Vimmerby OK, Hultfreds OK, Målilla OK, Nässjö OK, OK Njudung, Kexholms SK, IF Stjärnan, Berga SOK, Ålems OK, Kalmar OK, Nybro OK, Emmaboda Verda OK, Torsås OK, Eksjö SOK och Alstermo IF.

Börja fundera redan nu på om du vill bli funktionär? Om du har frågor eller redan nu känner att du har ett område du brinner för - kontakta Anders Strömbäck anders.stromback@oringen.se!

Vi ses 2024!

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Idag är det bara ett år kvar!

   Bara ett år kvar tills vi ses igen. Börja planera din Uppsalasommar, redan nu!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Tävla och vinn - tagga #hemdagars #oringen

   Ni glömmer väl inte bort att vara med i sommarens utmaning #hemdagars? Tagga #hemdagars och #oringen i din bild på Instagram så är du med och tävlar.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Hej Hanna Lundberg!

   Nu är VM slut för den här gången och vilka framgångar det blev. Precis innan VM-festen drog igång tog vi ett snack med Hanna Lundberg som är en del av det svenska landslaget och dessutom vann hon ju D18 Elit på O-Ringen Kolmården 2019.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Klubbutmaning #hemdagars

   Hoppas att ni är många som kör #hemdagars med oss i sommar! För att väcka er tävlingslust lite extra lägger vi nu till en klubbutmaning där just er klubb kan vinna fina priser som delas ut på O-Ringen Uppsala 2022

   Läs mer här