Klubbutmaning #hemdagars

O-Ringen
en bild

Vinn fina priser på O-Ringen Uppsala 2022!

Hoppas att ni är många som kör #hemdagars med oss i sommar! För att väcka er tävlingslust lite extra lägger vi nu till en klubbutmaning där just er klubb kan vinna fina priser som delas ut på O-Ringen Uppsala 2022

Vi kommer att välja ut tre klubbar som vinnare. Förstapriset består av ett långbord värt 10 000 kronor från vår partner Matverkstan, tvåan vinner ett tårtkalas som O-Ringen bjuder på värt 5 000 kronor och klubben som kammar hem tredjepriset vinner glass från vårt partner SIA Glass till ett värde av 3 000 kronor. Priserna delas ut på O-Ringen i Uppsala 2022!

Hur gör ni för att vara med?

Samla klubben (men vi är fortfarande försiktiga och håller avstånd) vid ett långbord eller visa på andra sätt hur ni skapar gemenskap i sommar när ni orienterar kanske när ni har en träning, en klubbaktivitet eller ert eget #hemdagars-evenemang. Lägg sedan upp bilden på Instagram och tagga #oringen #gemenskap så väljer vi ut tre vinnande klubbar som kontaktas i slutet av augusti.

Lycka till!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Ny VD för O-Ringen

   Claes kommer närmast från Svenskt Sportforum där han har haft tjänsten som VD/Projektledare de senaste 12 åren. Han har också en bakgrund inom hockeyn då han tidigare var VD för Djurgården hockey.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Lyssna till en podcast om indoor!

   Orientering inomhus, företrädesvis i skolor som lämpar sig väl för denna form av orientering.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   God jul med årets sista podcast

   Jul och skidskytte siktar vi in oss på.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Nytt avsnitt av O-Ringenpodden

   Rötterna finns i Kanada men hittade frun Anne i Sverige och blev kvar. Klassiskt.

   Läs mer här