Klubbutmaning #hemdagars

O-Ringen
en bild

Vinn fina priser på O-Ringen Uppsala 2022!

Hoppas att ni är många som kör #hemdagars med oss i sommar! För att väcka er tävlingslust lite extra lägger vi nu till en klubbutmaning där just er klubb kan vinna fina priser som delas ut på O-Ringen Uppsala 2022

Vi kommer att välja ut tre klubbar som vinnare. Förstapriset består av ett långbord värt 10 000 kronor från vår partner Matverkstan, tvåan vinner ett tårtkalas som O-Ringen bjuder på värt 5 000 kronor och klubben som kammar hem tredjepriset vinner glass från vårt partner SIA Glass till ett värde av 3 000 kronor. Priserna delas ut på O-Ringen i Uppsala 2022!

Hur gör ni för att vara med?

Samla klubben (men vi är fortfarande försiktiga och håller avstånd) vid ett långbord eller visa på andra sätt hur ni skapar gemenskap i sommar när ni orienterar kanske när ni har en träning, en klubbaktivitet eller ert eget #hemdagars-evenemang. Lägg sedan upp bilden på Instagram och tagga #oringen #gemenskap så väljer vi ut tre vinnande klubbar som kontaktas i slutet av augusti.

Lycka till!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen on Tour

   I helgen var vi på plats i Falköping samt i Strömstad.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Hyr ut ditt boende i Uppsala

   Vill du samtidigt hjälpa O-Ringen Uppsala 2022 att bli en riktig folkfest? Då ska du hyra ut ditt boende under slutet av juli 2022.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringen podcast 162

   I Radio O-Ringen podcast #162 möter ni Jens Rönnols, från Täby men som springer för Järla Orientering sedan 2017.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Hej från Trondheim

   För första gången någonsin kommer ett antal norska orienteringsklubbar att vara med och arrangera O-Ringen i Åre 2023.

   Läs mer här