O-Ringenpodden - nytt avsnitt

O-Ringen
en bild

Lyssna till Hanna Lundberg

Podd nummer 161 - Hanna Lundberg tackar pandemin för sitt stora genombrott.

Radio O-ringen Podcast är tillbaka med en ny säsong. Det är nu åtta år sedan podden drog igång och än finns inte några tankar på att lägga ner.

I höstens första podcast, #161, möter ni Hanna Lundberg från OK Renen i Luleå som under året fått sitt stora genombrott på den stora internationella scenen, Hon är alltjämt junior men har redan presenterat sig i seniorklassen.

Hon har i princip vunnit allt redan, och detta bara 19 år gammal (ung). USM, O-Ringen, JSM, JVM-guld i Skid-O och nu också en seger i World Cup i Idre Fjäll i D21-klassen!

En sak som hon trycker på är att hon under pandemin har fått chansen att bygga sin unga kropp med både hård och välplanerad träning. Något som verkligen har gett tydliga resultat.

Hon studerar på orienteringsgymnasiet i Sandviken och håller inte bara på med orientering utan även Skid--O och längdskidor. Många strängar på sin lyra även om orienteringen nu har blivit det hon kom,mer att satsa på. Nu närmast väntar JWOC i Turkiet för Hanna Lundberg.

Per Forsberg träffade Hanna Lundberg digitalt för ett intressant samtal om vinnarskalle, fokus och att njuta av stunden.

Lyssna till Radio O-Ringen podcast #161 med Hanna Lundberg här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kommentarer, synpunkter eller drömgäster, skriv ett mejl till radio@oringen.se.

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen on Tour

   I helgen var vi på plats i Falköping samt i Strömstad.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Hyr ut ditt boende i Uppsala

   Vill du samtidigt hjälpa O-Ringen Uppsala 2022 att bli en riktig folkfest? Då ska du hyra ut ditt boende under slutet av juli 2022.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringen podcast 162

   I Radio O-Ringen podcast #162 möter ni Jens Rönnols, från Täby men som springer för Järla Orientering sedan 2017.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Hej från Trondheim

   För första gången någonsin kommer ett antal norska orienteringsklubbar att vara med och arrangera O-Ringen i Åre 2023.

   Läs mer här