Coronarestriktionerna slopas

O-Ringen
en bild

Nu laddar vi för O-Ringen i Uppsala 2022!

I går beslöt regeringen att lätta på coronarestriktionerna i Sverige from och med 29 september. Det betyder att det inte kommer att finnas något tak för hur många deltagare eller åskådare det får finnas på ett idrottsevenemang.

-Vi är förstås väldigt glada över att få det här beskedet nu och nu startar planeringen inför nästa sommars stora orienteringsfest, O-Ringen, säger Jens Lindquist, projektledare och Tf VD för O-Ringen.

I två somrar har vi fått vara utan O-Ringen och den gemenskap som detta fantastiska orienteringsäventyr innebär. Två somrar har vi fått skjuta fram O-Ringen i Uppsala, men i och med att restriktionerna runt sammankomster nu försvinner kan vår planering ta fart på allvar.

-Vi längtar efter att få välkomna orienterarna till O-Ringen igen. Vi har haft en jobbig tid med två inställda O-Ringen men nu ser vi ljuset i tunneln och planeringen tar nu fart på allvar, berättar Jens Lindquist, projektledare för O-Ringen i Uppsala

Jens och funktionärsföreningarna i Uppsala jobbar för att ta emot alla orienterare från hela världen nästa sommar och det går bra att anmäla sig via O-Ringens hemsida för att säkra sin plats på O-Ringen, världens största orienteringsäventyr nästa sommar.

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen on Tour

   I helgen var vi på plats i Falköping samt i Strömstad.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Hyr ut ditt boende i Uppsala

   Vill du samtidigt hjälpa O-Ringen Uppsala 2022 att bli en riktig folkfest? Då ska du hyra ut ditt boende under slutet av juli 2022.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringen podcast 162

   I Radio O-Ringen podcast #162 möter ni Jens Rönnols, från Täby men som springer för Järla Orientering sedan 2017.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Hej från Trondheim

   För första gången någonsin kommer ett antal norska orienteringsklubbar att vara med och arrangera O-Ringen i Åre 2023.

   Läs mer här