O-Ringen Podcast med Thierry Gueorgiou 

O-Ringen
en bild

Tero Kettunen är tillbaka i Finland

I det här avsnittet som är på engelska kan ni lyssna till Finlands nye förbundskapten, Thierry Gueorgiou eller Tero Kettunen som är hans smeknamn i Finland.

I avsnittet får ni lyssna till ett samtal som inte handlar om hans fenomenala idrottskarriär utan om hans karriär som tränare och vad som driver honom i den rollen.

Han berättar om sitt nya uppdrag som förbundskapten för Finland som tar vid efter hans fyra år som teknisk ansvarig och assisterande förbundskapten för det svenska orienteringslandslaget.

Thierry tar ny över som förbundskapten i Finland och målet är att ta tillbaka Finland till världstoppen igen. En stor uppgift och utmaning för den 14-faldige världsmästaren som han målinriktat tar sig an med stor entusiasm.

Lyssna till Thierry Gueorgious samtal med Per Forsberg här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och där poddar finns.

Kommentarer, drömgäster eller frågor? Hör gärna av er till radio@oringen.se

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   O-Ringentidningen

   Äntligen dags för O-Ringentidning igen. Den här gången i digitalt format - hoppas att ni ska gilla det!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Användande av värdebevis

   Om du redan nu vill använda ditt värdebevis vid anmälan eller boendebokning så hittar du här information om hur du går tillväga.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Lediga campingplatser

   Det finns forfarande campingplatser utan el att boka inför O-Ringen Uppsala 2022. Platserna med el är slutsålda men vid en eventuell avbokning läggs campingplatsen upp som bokningsbar i vår bokningsportal.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringen söker ny VD

   VD skall leda en fast organisation som består av Projektledare, Marknadsansvarig, Logistikansvarig, Säljansvarig och Tävlings-/IT-ansvarig. Medarbetarna i den fasta organisationen ansvarar för kravställning, kontinuitet och långsiktig utveckling inom respektive område. Vi jobbar som ett team tillsammans med våra ideella krafter där vi tar gemensamt ansvar för arrangemangets helhet.

   Läs mer här