På gång i Smålandskusten

Smålandskusten 2024
en bild

Föreningsrådet O-Ringen Smålandskusten på plats i Gunnarsö

Vad väntar på O-Ringen 2024?

O-Ringen och föreningsrådet har i veckan besökt tilltänka arenor och O-Ringenstaden i Oskarshamn.

Det är ännu inte beslutat exakt var etapperna kommer att bli men det gemensamma målet är att skapa en fantastisk upplevelse för alla deltagare som kommer hit. Att få till ett hållbart O-Ringen ur ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv ligger också högt upp på agendan.

Det vi kan konstatera är att det blir ett O-Ringen att längta till med kustnära och utmanande terräng, en gemensam camping och ett stort utbud av upplevelser utöver orienteringen som regionen erbjuder.

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   O-Ringentidningen

   Äntligen dags för O-Ringentidning igen. Den här gången i digitalt format - hoppas att ni ska gilla det!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Användande av värdebevis

   Om du redan nu vill använda ditt värdebevis vid anmälan eller boendebokning så hittar du här information om hur du går tillväga.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Lediga campingplatser

   Det finns forfarande campingplatser utan el att boka inför O-Ringen Uppsala 2022. Platserna med el är slutsålda men vid en eventuell avbokning läggs campingplatsen upp som bokningsbar i vår bokningsportal.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringen söker ny VD

   VD skall leda en fast organisation som består av Projektledare, Marknadsansvarig, Logistikansvarig, Säljansvarig och Tävlings-/IT-ansvarig. Medarbetarna i den fasta organisationen ansvarar för kravställning, kontinuitet och långsiktig utveckling inom respektive område. Vi jobbar som ett team tillsammans med våra ideella krafter där vi tar gemensamt ansvar för arrangemangets helhet.

   Läs mer här