Användande av värdebevis

O-Ringen
en bild

Här hittar du information om hur du kan använda ditt värdebevis som betalning för anmälan eller boende

Om du redan nu vill använda ditt värdebevis vid anmälan eller boendebokning så hittar du här information om hur du går tillväga.

Använda sitt värdebevis för betalning av anmälan?

Gör din nya anmälan i portalen och välj faktura som betalsättNär anmälan är gjord skickar du ett mail till oringen@nordictravel.se innehållande:
 • Skriv tydligt att du vill använda ditt värdebevis som betalning
 • Skriv bokningsnumret för nya anmälan
 • Skriv bokningsnumret till bokningen innehållande värdebeviset
Nordic Travel använder betalningen som ligger i värdebeviset och registrerar in det som betalning för din nya anmälan. Ditt ärende hanteras i tur och ordning och du får svar via mail.Observera att om den nya anmälan har ett lägre belopp än värdebeviset, kommer restbeloppet ligga kvar på ditt värdebevis och restbeloppet kan användas vid ett senare tillfälle, det betalas inte ut. Om den nya anmälan har ett högre belopp än värdebeviset kommer du behöva betala in restbeloppet (information hur man betalar finns i bokningsbekräftelsen du får via mail).

Hur använda sitt boende-värdebevis för betalning av boendebokning?

Boka önskat boende i portalen och välj faktura som betalsättNär bokningen är gjord skickar du ett mail till oringen@nordictravel.se innehållande:
 • Skriv tydligt att du vill använda ditt värdebevis som betalning
 • Skriv bokningsnumret för nya anmälan
 • Skriv bokningsnumret till bokningen innehållande värdebeviset
Nordic Travel använder betalningen som ligger i värdebeviset och registrerar in det som betalning för din nya bokning. Ditt ärende hanteras i tur och ordning och du får svar via mail.Observera att om den nya bokningen har ett lägre belopp än värdebeviset, kommer restbeloppet ligga kvar på ditt värdebevis och restbeloppet kan användas vid ett senare tillfälle, det betalas inte ut. Om den nya bokningen har ett högre belopp än värdebeviset kommer du behöva betala in restbeloppet (information hur man betalar finns i bokningsbekräftelsen du får via mail).

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Många anmälda till Indoor i helgen!

   Ungefär 600 anmälningar per dag är vi uppe i just nu. Anmälan är öppen till och med imorgon och till motionsklasserna går det också att anmäla sig på plats.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringenpodden 165

   Han var under många år en del av det svenska landslaget i skidorientering som åkare, ett EM-guld och tre VM-silver har det blivit men nu växlar Martin Hammarberg roll för att istället bli den nye förbundskaptenen.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Besök på O-Event i Borås

   Vilken helg det blev för O-Event med så många deltagare. Kul!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Boka ditt boende inför O-Ringen Uppsala

   Under O-Ringen Uppsala finns det flera boendealternativ. Uppsala som stad erbjuder ett brett utbud av hotell och vandrarhem. På O-Ringenstaden erbjuds 2400 campingplatser samt hårt underlag i nära anslutning. Dessutom finns det mängder av privatboenden att hyra.

   Läs mer här