O-Ringen Åre rullar på

Åre 2023
en bild

Ledningsgrupp- och föreningsråd träffades i Åre för att planera O-Ringen 2023

Planeringen inför O-Ringen i Åre 2023 pågår för fullt och i helgen samlades ledningsgruppen och föreningsrådet i Åre för att lägga upp planerna inför arrangemanget 2023.

-Det var otroligt roligt att träffa alla i vår ledningsgrupp och föreningsråd igen. På grund av pandemin har vi inte kunnat ses hela gänget men nu hade vi en bra helg tillsammans med många bra idéer och kloka tankar, säger Niclas Lidström, projektledare för O-Ringen i Åre 2023.

Föreningsrådet består av en representant från varje arrangörsförening och eftersom det ingår fem norska klubbar bland arrangörsföreningarna har dessa inte fått resa in i Sverige under pandemin.

Förutom möten och diskussioner genomfördes också studiebesök på en av arenorna, den i Järpen, och den tilltänkta O-Ringen campingen på Molanda under besöket.

Vi ses Till fjälls 2023!

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Återupplev O-Ringen 2022!

   Saknar du O-Ringen? Gemenskapen, glädjen och skavsåren? Under kommande vecka finns det möjlighet att återuppleva O-Ringen på våra sociala medier.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Resultatlista från Indoor på IKEA

   Bättre sent än aldrig!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Missade du SLU-Sprinten?

   Nu kan du se hela tv-sändningen från SLU-Sprinten som gick av stapeln onsdagen 27:e juli vid Studenternas Arena.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Gustav Bergman och Sara Hagström vinner O-Ringen 2022

   Både Sara och Gustav gick ut i en betryggande ledning i dagens jaktstart. De båda förvaltade ledningen väl och tog hem segern i O-Ringens Elittour.

   Läs mer här