O-Ringen Åre rullar på

Åre 2023
en bild

Ledningsgrupp- och föreningsråd träffades i Åre för att planera O-Ringen 2023

Planeringen inför O-Ringen i Åre 2023 pågår för fullt och i helgen samlades ledningsgruppen och föreningsrådet i Åre för att lägga upp planerna inför arrangemanget 2023.

-Det var otroligt roligt att träffa alla i vår ledningsgrupp och föreningsråd igen. På grund av pandemin har vi inte kunnat ses hela gänget men nu hade vi en bra helg tillsammans med många bra idéer och kloka tankar, säger Niclas Lidström, projektledare för O-Ringen i Åre 2023.

Föreningsrådet består av en representant från varje arrangörsförening och eftersom det ingår fem norska klubbar bland arrangörsföreningarna har dessa inte fått resa in i Sverige under pandemin.

Förutom möten och diskussioner genomfördes också studiebesök på en av arenorna, den i Järpen, och den tilltänkta O-Ringen campingen på Molanda under besöket.

Vi ses Till fjälls 2023!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Många anmälda till Indoor i helgen!

   Ungefär 600 anmälningar per dag är vi uppe i just nu. Anmälan är öppen till och med imorgon och till motionsklasserna går det också att anmäla sig på plats.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringenpodden 165

   Han var under många år en del av det svenska landslaget i skidorientering som åkare, ett EM-guld och tre VM-silver har det blivit men nu växlar Martin Hammarberg roll för att istället bli den nye förbundskaptenen.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Besök på O-Event i Borås

   Vilken helg det blev för O-Event med så många deltagare. Kul!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Boka ditt boende inför O-Ringen Uppsala

   Under O-Ringen Uppsala finns det flera boendealternativ. Uppsala som stad erbjuder ett brett utbud av hotell och vandrarhem. På O-Ringenstaden erbjuds 2400 campingplatser samt hårt underlag i nära anslutning. Dessutom finns det mängder av privatboenden att hyra.

   Läs mer här