Odin fonder är ny etappvärd

Uppsala 2022
en bild

Odin fonder går in som etappvärd under O-Ringen Uppsala 2022

Efter två års uppehåll är det sommaren 2022 dags för världens största orienteringstävling O-Ringen igen. Arbetet med att planera detta gigantiska evenemang pågår för fullt och nu har O-Ringen fått klart med ytterligare en etappvärd i ODIN Fonder.

- Otroligt roligt att vi får jobba med ODIN Fonder, ett nordiskt fondbolag som fokuserar mycket på hållbarhet och långsiktighet. De har samma värdegrund som vi på O-Ringen, säger Mats Adolfsson, säljansvarig på O-Ringen.

- Vi på ODIN Fonder arbetar dagligen med att orientera oss bland de bolag som finns på aktiemarknaden. Orientering har mycket gemensamt med vår förvaltningsfilosofi - hållbarhet, fokus på långsiktighet och en målsättning att skapa starka resultat. Orientering är dessutom en sport som kräver både tanke och kraft, dvs inte helt olik den aktiva förvaltning vi bedriver på ODIN, säger Tomas Hellström, vd på ODIN Fonder.

Orientering är en inkluderande sport – alla från stor till liten har plats på O-Ringen. ODINs fonder förvaltas med samma princip, d.v.s. en bra blandning av stora och små bolag och vi finns till för ung som gammal.

- Vi ser fram emot att vara en del av O-Ringens fantastiska evenemang under nästa sommar, avslutar ODIN Fonders vd Tomas Hellström.

I år är det Uppsala som står som värd för den familjefest som O-Ringen har blivit. Det är deltagare från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till vanliga motionärer. O-Ringen går alltid av stapeln vecka 30, vilket 2022 är mellan den 24-30 juli. Alla åldrar får plats och anmälda är både små barn och 100-åringar.

Övriga etappvärdar för O-Ringen i Uppsala är Sandvik Coromant, Gränby Staden, SLU, Knivsta kommun och Uppsala kommun.

Liknande nyheter

    • O-Ringen

      OK Alehofs Karin Kullman blir projektledare för O-Ringen Göteborg

      Nu är det klart att det blir Karin Kullman som blir projektledare när O-Ringen kommer till Göteborg om ca 2,5 år.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      O-Ringen Sundsvall 2028

      Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      Julkalender vinnare lucka 22-24

      Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      Julkalender vinnare lucka 19-21

      Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

      Läs mer här