Många anmälda till Indoor i helgen!

O-Ringen
en bild

Anmälan är öppen t.o.m imorgon

Ungefär 600 anmälningar per dag är vi uppe i just nu. Anmälan är öppen till och med imorgon och till motionsklasserna går det också att anmäla sig på plats.

Den 1 december införs det vaccinpass på inomhusarrangemang. Vi klarar oss precis från denna gräns men vi förhåller oss så klart till rådande situation och alla vet nog vid här laget vad vi gemensamt ska tänka på t.ex. hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid symptom etc. Vi värnar varandra och våra medtävlande helt enkelt. Det kan vara något begränsade ytor inomhus så planera din dag utifrån startgruppen du har, värm upp utomhus, gå till start först när du ska starta osv.

Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna på info@oringen.se. Vi ses till helgen!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Äntligen nytt avsnitt av O-Ringenpodden

   I O-Ringenpodden #185 möter ni Axel Elmblad från Gnosjö som nu har tagit steget upp i H21-klassen efter en mycket framgångsrik tid som både ungdom och junior.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Vill du vara med i en studie om hållbarhet?

   I samband med O-Ringen Åre samarbetar vi med forskare inom forskningsprogrammet Mistra Sport & Outdoors som genomför en studie som syftar till att studera hållbarhetsbeteenden. Orienterare 18 år och över bjuds in att delta.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Nyfiken på terrängen i Åre?

   På vår YouTube hittar du en intervju med Johan där han berättar om den fantastiska terräng som väntar till fjälls i sommar.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Ta O-Ringenbussen till Åre

   Åk med O-Ringens Etappbussar - det finns 5 olika bussturer att välja mellan.

   Läs mer här