Ny logistikansvarig på O-Ringen

O-Ringen
en bild

Välkommen till O-Ringen Conny!

Nu är det klart att det blir Conny Gunnarsson som blir ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vem är du?

Jag kommer ifrån Grums i Värmland och är aktiv i OK Älgen sedan 1976. Orienterare sedan länge alltså och nu även ordförande i klubben. Har tidigare varit ungdomsledare, klubbtränare samt varit med och arrangerat flertalet tävlingar av olika karaktär.

Vad har du jobbat med tidigare?

Just nu jobbar jag som projektledare för ett större byggnationsprojekt. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv jobbat inom VVS och bygg. Så jag hoppas och tror att jag har bra erfarenheter som kommer att bli användbara i mitt jobb som ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vad ser du mest fram emot?

Att få jobba inom orienteringen som jag verkligen brinner för och med frågor som jag kan och har erfarenhet av. O-Ringen har en spännande tid framför sig och jag är väldigt glad över att få vara en del av det.

Conny tillträder tjänsten den 28 februari 2022 – varmt välkommen!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen Sundsvall 2028

   Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 22-24

   Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 19-21

   Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 16-18

   Lucka 16, 17 och 18:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här