Ny logistikansvarig på O-Ringen

O-Ringen
en bild

Välkommen till O-Ringen Conny!

Nu är det klart att det blir Conny Gunnarsson som blir ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vem är du?

Jag kommer ifrån Grums i Värmland och är aktiv i OK Älgen sedan 1976. Orienterare sedan länge alltså och nu även ordförande i klubben. Har tidigare varit ungdomsledare, klubbtränare samt varit med och arrangerat flertalet tävlingar av olika karaktär.

Vad har du jobbat med tidigare?

Just nu jobbar jag som projektledare för ett större byggnationsprojekt. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv jobbat inom VVS och bygg. Så jag hoppas och tror att jag har bra erfarenheter som kommer att bli användbara i mitt jobb som ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vad ser du mest fram emot?

Att få jobba inom orienteringen som jag verkligen brinner för och med frågor som jag kan och har erfarenhet av. O-Ringen har en spännande tid framför sig och jag är väldigt glad över att få vara en del av det.

Conny tillträder tjänsten den 28 februari 2022 – varmt välkommen!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Ny VD för O-Ringen

   Claes kommer närmast från Svenskt Sportforum där han har haft tjänsten som VD/Projektledare de senaste 12 åren. Han har också en bakgrund inom hockeyn då han tidigare var VD för Djurgården hockey.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Lyssna till en podcast om indoor!

   Orientering inomhus, företrädesvis i skolor som lämpar sig väl för denna form av orientering.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   God jul med årets sista podcast

   Jul och skidskytte siktar vi in oss på.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Nytt avsnitt av O-Ringenpodden

   Rötterna finns i Kanada men hittade frun Anne i Sverige och blev kvar. Klassiskt.

   Läs mer här