Ny logistikansvarig på O-Ringen

O-Ringen
en bild

Välkommen till O-Ringen Conny!

Nu är det klart att det blir Conny Gunnarsson som blir ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vem är du?

Jag kommer ifrån Grums i Värmland och är aktiv i OK Älgen sedan 1976. Orienterare sedan länge alltså och nu även ordförande i klubben. Har tidigare varit ungdomsledare, klubbtränare samt varit med och arrangerat flertalet tävlingar av olika karaktär.

Vad har du jobbat med tidigare?

Just nu jobbar jag som projektledare för ett större byggnationsprojekt. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv jobbat inom VVS och bygg. Så jag hoppas och tror att jag har bra erfarenheter som kommer att bli användbara i mitt jobb som ny logistikansvarig på O-Ringen.

Vad ser du mest fram emot?

Att få jobba inom orienteringen som jag verkligen brinner för och med frågor som jag kan och har erfarenhet av. O-Ringen har en spännande tid framför sig och jag är väldigt glad över att få vara en del av det.

Conny tillträder tjänsten den 28 februari 2022 – varmt välkommen!

Liknande nyheter

  • Åre 2023

   Välkomna till SkiStars aktivitetsdag

   I Åre infaller den tisdag 25 juli för alla som deltar i OL och PreO. För MTBO och Elittouren är den på onsdag 26 juli.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Molanda eller Röjsmon?

   Vi har en camping på Molanda flygfält och en lite mindre i Järpen vid Röjsmons idrottsplats.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Vinnare lucka 23 - spela in poddavsnitt

   Familjen Grönlund består av Rasmus, Marie, Isak, Ebba och Alva och med dem ska vi prata om O-Ringen ur ett barnfamiljsperspektiv. Det vill ni inte missa!

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Varför ingen buss från Björnen?

   Vi hoppas med denna text kunna ge lite klarhet i frågan.

   Läs mer här