Återstart av arbetet med O-Ringen 2024

Smålandskusten 2024
en bild

Nu återstartar vi arbetet med O-Ringen Smålandskusten 2024

Under pandemin och de två inställda O-Ringenåren har arbetet med O-Ringen Smålandskusten i och kring Oskarshamn 2024 av naturliga skäl satts på sparlåga.

Helt overksamt har det inte varit eftersom vissa anpassningar och justeringar av den planering som var gjord fram till hösten 2019 har varit tvungna att genomföras. Men nu med ”bara” 2,5 år kvar är det hög tid att sätta igång arbetet på allvar igen. Därför samlades den ”nya” lokala ledningsgruppen och föreningsrådet för ett återuppstartsmöte i SOK Viljans fina klubbstuga den 8/12 för att tillsammans med O-Ringens tf VD Jens Lindquist gå igenom förutsättningarna för arbetet med O-Ringen, så att alla har samma utgångspunkt och drar åt samma håll.

Man gick igenom O-Ringens strategi som fokuserar på att göra O-Ringen till en välkänd och hållbar upplevelse i världsklass. För att lyckas med det ska arbetet sträva efter att skapa gemenskap genom kloka val som tydligt kommuniceras såväl internt som externt.

Kvällen avslutades med en workshop där man utifrån strategins utgångspunkter tittade på O-Ringen Smålanskustens möjligheter och utmaningar.

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Vinnare julkalender lucka 1-6

   Alla vinnare är kontaktade via meddelande i våra sociala medier. Har du inte fått ett mail - skicka då din postadress samt mobilnummer (för avisering av paketet) till marknad@oringen.se och märk mailet med vilken lucka du vann i så kommer ditt pris med posten efter julhelgerna.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Julkalender 2022

   Imorgon sätter vi igång. Varje dag är det en ny lucka.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Lyssna till Lukas Liland

   Om värderingar, idrott och politik, 10MILA och Uppsala

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Para-I på O-Ringen Åre 2023

   Till O-Ringen i Åre införs en ny klass. Den heter Para-I och vänder sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning. Klassen kommer att erbjudas för 5-dagars och som etappstart.

   Läs mer här