Digital Pre-O-utmaning

Uppsala 2022
en bild

Tävla på sommarens kartor redan nu

Den 7-11 februari kan du vara med på e-O-Ringen, som organiseras tillsammans med Torus. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är 5 tävlingar under lika många dagar i tävlingsformen digital TempO, vilket är PreO på tid. Det handlar om att snabbt kunna läsa av en karta och matcha den med terrängen. För ökad svårighet så finns också falska kontroller, dvs kontroller där kontrollringen inte motsvaras av någon skärm på bilden, eller tvärtom.

För att kunna delta behöver du registrera dig på http://temposim.yq.cz/profile.cgi Länk till annan webbplats.. Har du aldrig gjort digital TempO tidigare så kan det vara bra att träna lite innan du kör igång - du hittar tidigare tävlingar att träna på efter att du har registrerat dig.

Resultat kommer att presenteras på samma sida som du registrerar dig samt på oringen.se. Vinnaren får pris och vi lottar ut pris till tre ytterligare deltagare - priset är en etappstart till sommarens PreO eller en funktionströja. Du väljer själv vilket pris du vill ha. Lycka till!

Tävlingsledare: Peter Hambäck

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen Sundsvall 2028

   Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 22-24

   Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 19-21

   Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 16-18

   Lucka 16, 17 och 18:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här