Uppdatering av klass i din anmälan

Uppsala 2022
en bild

I och med att O-Ringen Uppsala har flyttat fram ytterligare ett år så innebär det en del klassbyten.

Anmälningarna som omfattas av ett klassbyte gäller endast våra tävlings- och motionsklasser där åldern är av betydelse för vilken klass du deltar i (dock ej DH21).

Om du har en anmälan i någon av dessa klasser ber vi dig logga in här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och göra din ändring. Efter 1 maj kostar en ändring 200 kronor i ändringsavgift.

Eftersom vårt klassutbud är så stort och det i flera fall är tillåtet att delta i en klass som inte motsvarar födelseår är det inte möjligt för oss att flytta anmälningarna automatiskt.

Du loggar in med din bokningsreferens (finns i din bokningsbekräftelse) och e-postadress. När du loggar in får du upp hela din bokning dvs. alla deltagare som är bokade under samma bokningsreferens. Under respektive namn kan det se ut på tre olika sätt:

 • Rödmarkerad ruta – klassbyte är nödvändigt då det angivna födelseåret inte matchar klassen. Välj ny klass i rutan till höger.
 • Gulmarkerad ruta – klassbyte är inte nödvändigt men det angivna födelseåret matchar inte klassen. Om du vill byta klass – välj ny klass i rutan till höger. Annars lämnar du din bokning som den är.
 • Ingen information under namnet men en ruta med val till höger. Ingen ändring är nödvändig men du kan göra en ändring om du vill.

När du har gjort dina ändringar trycker du på Spara ändringar. Din uppdatering skickas då till vår bokningsservice och kommer att hanteras i tur och ordning – vi ber er ha överseende med längre handläggningstider än vanligt. Du får en ny bokningsbekräftelse så snart din önskade ändring blivit inlagd.

Observera att du enbart kan ändra din klass, behöver du göra någon annan ändring hänvisar vi till vår bokningsservice oringen@bynordiq.se.

Vi ses i Uppsala till sommaren!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Glad midsommar!

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nibh mauris cursus mattis molestie a iaculis at erat.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Boka hårt underlag

   Vi har lyckats få fler platser tillgängligt på vårt hårda underlag. Passa på att boka innan platserna tar slut!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Ackreditering till O-Ringen

   Välkommen med din ackreditering.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Uttagning till Elitklasser

   Anmälan till våra elitklasser är öppen fram till tisdag 19 juli klockan 12.

   Läs mer här