Ladda för 10-MILA med podd

O-Ringen
en bild

Lyssna till Simon Imark

I Oringenpodden #176 möter ni Simon Imark från Tullinge SK. Svensk mästare i nattorientering nyligen och ser nu fram mot Tiomila i Ånnaboda, Örebro i helgen.

- Som vanligt ska det bli kul med Tiomila med mitt Tullinge även om vi får svårt att slå vår placering (37) från Glimåkra 2019, säger Simon Imark.

Uppvuxen söder om Stockholm, via Sandviken och orienteringsgymnasiet bor han nu i Göteborg där studier bedrivs och han hyllar träningsmiljön i Göteborg.

- Det finns så många orienterare här så vill man ha sällskap på träningen så finns det alltid någon man kan som sparring, berättar Simon Imark i podden.

Till sommaren väntar WOC i Danmark, ett mästerskap i sprint och det är något som Simon Imark inte satsar alls på utan siktar mot EM i Estland i början av augusti detta år men det stora målet ligger några år framåt i tiden.

- WOC i Finland 2025 är mitt stora långsiktiga mål med WOC i Schweiz nästa år som ett mål på vägen, konstaterar Simon Imark.

Lyssna här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hör gärna av er, radio@oringen.se.

Liknande nyheter

  • Smålandskusten 2024

   Vilka är anmälda till O-Ringen 2024?

   Kolla upp vilka från klubben eller i din åldersklass som redan är anmälda.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Ledig tjänst

   Vi erbjuder en stimulerande roll och ett utvecklande arbete i en miljö med stora möjligheter att påverka och utveckla genomförandet och arrangemanget. Tjänsten är unik och blir ett minne för livet!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringenpodden med familjen i fokus

   Nu kommer avsnittet med vinnarna från vår julkalender - familjen Grönlund från Lunds OK.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Camping i Döderhultsdalen eller en 2:a i stan?

   Hur du än väljer att bo under din vistelse på Smålandskusten så är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och ditt sällskap.

   Läs mer här