Nu kan ni se campingfördelningen

Uppsala 2022
en bild

Nyfiken på var din klubb blivit placerad på campingen?

Nu behöver du inte undra längre. Fördelning av campingplatser på O-Ringens camping vid Ultuna är genomförd. Som vanligt har vi gjort vårt allra bästa för att främja gemenskap genom att placera klubbar ihop. På campingen bor även klubbar inom samma distrikt intill varandra och länder är samlade.

Hur vet jag var jag/min klubb är placerad?

 1. Klicka på denna länk! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 2. Du kommer då till en sida där samtliga campingbokningar finns samlade. Skriv ditt namn eller din klubbs namn i sökfältet. Längst ut till höger, i kolumnen Plats visas din/era tilldelade platser.
 3. Platsintervallet omfattar klubbens samtliga platser inom respektive campingkategori (t.ex. 9x9m med el). Observera att inbördes fördelning av platserna sker inom klubben. Du ser vilka från din klubb som bokat övriga campingplatser genom en sökning på klubbnamnet.
 4. Använd bifogade kartor för att se var era platser är belägna.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA ÖVERSIKT.pdf Öppnas i nytt fönster.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA A.pdf Öppnas i nytt fönster.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA B.pdf Öppnas i nytt fönster.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA C.pdf Öppnas i nytt fönster.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA D.pdf Öppnas i nytt fönster.

CAMPING_ULTUNA MAP-ULTUNA E.pdf Öppnas i nytt fönster.

Hur läser jag platsangivelser?

 • Bokstaven i platsangivelsen är campingområdet. Siffran/sifferserien därefter är klubbens campingplatser. Exempelvis betyder D541-D546 att du bor i område D och att klubben tilldelats platserna 541-546.
 • Observera att det är skillnad mellan kommatecken och bindestreck mellan siffror. Exempelvis betyder angivelsen D122-125 att klubben tilldelats de fyra platserna som finns inom detta intervall men D126,128,130,132 att klubben tilldelats enbart just dessa fyra platser och inte platserna som motsvaras av siffrorna mellan dessa platser.

Hur hittar jag till min campingplats?

Campingen, på Ultuna, är indelad i fem områden med två infarter. Om man väljer fel infart måste man vända och köra runt till den rätta. Område A, D och E hittar man till via den södra infarten och område B och C via den norra. Läs i god på, så ni väljer rätt infart.

När ni anländer till Ultunaområdet upphör den gröngula skyltningen och ni kommer att se vita skyltar med områdesbokstav eller områdesbokstav med nummer t.ex. D 001-400. Om ni är osäkra på vilket område eller plats ni ska bo på ska ni hålla uppsikt efter en informationsskylt. Där finns en anslagstavla med karta och listor över klubbarna och deras placering. Följ skyltarna och kör in på campingområdet där campingvärdar tar emot och hjälper till. Rutorna är numrerade i nummerföljd med lägsta numret vid infarten på vägen (inte med udda nummer på ena sidan och jämna på andra). Ställ sedan husvagnen till höger sett från vägen och bilen till vänster. Detta är obligatoriskt för alla.

Viktig information om din campingvistelse under O-Ringen

 • Campingen ligger på åkermark som kan ha lite ojämnheter när man kör på den. Ett mindre område på norra D har grusunderlag och där finns alla ”extra stora platser (10x12 m)”. Viss lutning på campingrutan kan förekomma på några platser på områdena B, D och E. Kontakta en campingvärd om ni behöver virke för att justera husvagnen.
 • Trafikinformation 24/7: begränsad framkomlighet i hela centrala Uppsala under eftermiddagen på grund av ungdomsstafett.
 • OBS!Om brandmyndigheten utfärdat restriktioner för användning av öppen eld så gäller den för campingen.

Hållbar camping

 • Vid alla servicestationer finns kärl för sopsortering. Sortera era sopor och släng i rätt behållare.
 • Använd cykel och/eller buss för transporter.
 • O-Ringen har av hållbarhetsskäl (låga grundvattennivåer) också gjort några val för att begränsa vattenförbrukningen. Vi har endast bajamajor som töms och rengörs dagligen. Vi uppmanar också deltagarna att duscha på arenorna vilket minskar behovet av duschar på campingen.

Information om bokning/ändring av campingplats

 • Det finns campingplatser kvar att boka. Bokningar och ändringar sköts av Deltagarservice på plats i Ultuna som öppnar 21 juli kl.12.

Frågor och funderingar kring campingen?

Kontakta info@oringen.se

O-Ringen Uppsala 2022 års camping står redo att ta emot alla campinggäster från klockan 12 på torsdagen den 21 juli. Vi önskar er en fantastisk vistelse!

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Återupplev O-Ringen 2022!

   Saknar du O-Ringen? Gemenskapen, glädjen och skavsåren? Under kommande vecka finns det möjlighet att återuppleva O-Ringen på våra sociala medier.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Resultatlista från Indoor på IKEA

   Bättre sent än aldrig!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Missade du SLU-Sprinten?

   Nu kan du se hela tv-sändningen från SLU-Sprinten som gick av stapeln onsdagen 27:e juli vid Studenternas Arena.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Gustav Bergman och Sara Hagström vinner O-Ringen 2022

   Både Sara och Gustav gick ut i en betryggande ledning i dagens jaktstart. De båda förvaltade ledningen väl och tog hem segern i O-Ringens Elittour.

   Läs mer här