Tag chansen att prova på orientering!

Uppsala 2022
en bild

O-Ringen inbjuder alla nyfikna att prova på orientering vid Arena Sävja

Torsdagens tredje etapp av O-Ringen innebär ett tillfälle för dig som är nyfiken på orientering att prova på! I samarbete med Svenska orienteringsförbundet erbjuds även Flex-O för dig med en intellektuell funktionsnedsättning.

Flex-O är för dig som vill prova på orientering på dina egna villkor. Anmälan sker på plats och banan är 2 kilometer lång. Vid Prova-på tältet på arenan finns funktionärer som svarar på frågor och förklarar hur orientering går till.

Mer information finns här: Inbjudan - Flex-O Pdf, 97.4 kB.

På Arena Sävja erbjuds även Prova-på orientering, en bana på 2,5 kilometer som du kan springa eller promenera. Banan passar alla åldrar och går bra att köra ensam eller i grupp. Denna aktivitet startar också vid Prova-på tältet och där finns funktionärer som hjälper dig att komma igång.

Mer information finns här: Inbjudan - Prova-På Pdf, 98.4 kB.

Arena Sävja ligger på Sävja IP. Du tar dig enkelt till arenan med cykel och en stor cykelparkering finns i anslutning till arenan. Upplands lokaltrafik har även ett flertal linjer med hållplatslägen nära arenan. Lämpliga linjer är 5, 9 eller 10.

Båda Flex-O och Prova-på är helt konstnadsfritt. Varmt välkomna till Arena Sävja och O-Ringens etapp 3!

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Återupplev O-Ringen 2022!

   Saknar du O-Ringen? Gemenskapen, glädjen och skavsåren? Under kommande vecka finns det möjlighet att återuppleva O-Ringen på våra sociala medier.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Resultatlista från Indoor på IKEA

   Bättre sent än aldrig!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Missade du SLU-Sprinten?

   Nu kan du se hela tv-sändningen från SLU-Sprinten som gick av stapeln onsdagen 27:e juli vid Studenternas Arena.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Gustav Bergman och Sara Hagström vinner O-Ringen 2022

   Både Sara och Gustav gick ut i en betryggande ledning i dagens jaktstart. De båda förvaltade ledningen väl och tog hem segern i O-Ringens Elittour.

   Läs mer här