Dagen fortsätter på O-Ringentorget

Uppsala 2022
en bild

Tag del av den härliga stämningen på O-Ringentorget efter dagens etapp!

Torget öppnar klockan 15.00 och ikväll bjuds det bland annat på armbrytning med Heidi Andersson och semifinaler i Bauhausresan. Dessutom kommer vi ikväll att hedra våra VM-medaljörer i PreO.

Heidi Andersson kommer att vara i SLUs monter vid torget från klockan 15. Kom och få världsmästarinstruktioner i armbrytning!

17.40 börjar programmet på scenen, först ut är O-Ringenspexet och 18.00 drar prisutdelningen igång. I kväll kommer det utöver den sedvanliga prisceremonin även att delas ut stipendier från Skogssportens gynnare och jubileumsplaketter. Länk till annan webbplats. På scenen kommer vi ikväll även hedra våra VM-Medaljörer i PreO.

I Radio O-Ringens studio, centralt placerad på O-Ringentorget, delar Mats Troeng med sig av sina kunskaper för att slipa på OL-tekniken i Livelox-timmen mellan 17.00-18.00. Missa inte heller semifinalerna i Bauhausresan, från klockan 19.15, även det vid Radio O-Ringens studio.

Kom och dela glädjen med oss på O-Ringentorget!

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Återupplev O-Ringen 2022!

   Saknar du O-Ringen? Gemenskapen, glädjen och skavsåren? Under kommande vecka finns det möjlighet att återuppleva O-Ringen på våra sociala medier.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Resultatlista från Indoor på IKEA

   Bättre sent än aldrig!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Missade du SLU-Sprinten?

   Nu kan du se hela tv-sändningen från SLU-Sprinten som gick av stapeln onsdagen 27:e juli vid Studenternas Arena.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Gustav Bergman och Sara Hagström vinner O-Ringen 2022

   Både Sara och Gustav gick ut i en betryggande ledning i dagens jaktstart. De båda förvaltade ledningen väl och tog hem segern i O-Ringens Elittour.

   Läs mer här