Avslutningsfester imorgon, lördag

Uppsala 2022
en bild

Avsluta veckan med stil på någon av våra tre avslutningsfester

Lördag 30 juli bjuds det på festligheter för alla åldrar på O-Ringentorget. Säkra din plats via Deltagarservice eller bokningsportalen- redan idag!

Kom och fira på någon av de tre avslutningsfesterna - alla på O-Ringentorget!

För dig upp till 12 år
Minidisco mellan 18.00-20.30 i restaurangtältet på O-Ringentorget. Försäljning av snacks, godis och dricka på plats. Köp din biljett i Deltagarservice på O-Ringentorget eller via vår boknigsportal. Du får ingen fysisk biljett utan vi prickar av dig på en lista när du kommer till discot. Priset för Minidiscot är 50 kr

För dig mellan 12-17 år
Ungdomsdisco mellan 20.00-23.45 i Ungdomshuset på O-Ringentorget. Möjlighet finns att köpa snacks, godis och dricka på plats. Du köper din biljett på Deltagarservice på O-Ringentorget eller via vår boknigsportal och blir avprickad på en lista när du kommer till discot. Ungdomsdiscot kostar 110kr

För dig över 18 år
"Sjätte etappen" - disco mellan 21.30-02.00 i restaurangtältet på O-Ringentorget som för denna kväll kommer att förvandlas till ett fantastiskt dansgolv. Köp din biljett på Deltagarservice på O-Ringentorget eller via vår boknigsportal. Biljetter som är köpta via bokningsportalen måste hämtas ut mot uppvisande av legitimation i Deltagarservice.

Efter klockan 21.00 på lördagen kommer det vara möjligt att köpa kvarvarande biljetter i dörren. Antalet biljetter är begränsade. Vid entrén kontrolleras legitimation, väskor och medhavd biljett.

Priset är 295 kronor och inkluderar inträde, lättare mat och alkoholfri dryck.

Liknande nyheter

  • Uppsala 2022

   Återupplev O-Ringen 2022!

   Saknar du O-Ringen? Gemenskapen, glädjen och skavsåren? Under kommande vecka finns det möjlighet att återuppleva O-Ringen på våra sociala medier.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Resultatlista från Indoor på IKEA

   Bättre sent än aldrig!

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Missade du SLU-Sprinten?

   Nu kan du se hela tv-sändningen från SLU-Sprinten som gick av stapeln onsdagen 27:e juli vid Studenternas Arena.

   Läs mer här
  • Uppsala 2022

   Gustav Bergman och Sara Hagström vinner O-Ringen 2022

   Både Sara och Gustav gick ut i en betryggande ledning i dagens jaktstart. De båda förvaltade ledningen väl och tog hem segern i O-Ringens Elittour.

   Läs mer här