Nu åker materialet till Åre

Åre 2023
en bild

Åtta långtradare med material på väg från Uppsala till Åre

När O-Ringen i Uppsala nu är över så tar O-Ringen Åre över och det innebär att närmare åtta långtradare med material skickas från Uppsala till Åre med allt från kontroller, kioskbord, diskbord och elkablar.

På Frösön står Sune Jansson och tar emot materialet och sorterar det.

- Det här är otroligt roligt. Det är mycket material som ska tas emot och sorteras för att sedan i vår och nästa sommar flytta upp det till vårt stora förråd i Järpen, berättar Sune Jansson, ansvarig för lagret.

O-Ringen har under årens lopp samlat på sig mängder med utrustning som skickas mellan arrangörerna. Allt från elkablar, fiberkablar till grillar och utrustning för kiosk eller camping.

- Det är en enorm logistik som ska fungera och det kommer att krävas många funktionärer som hjälper till, konstaterar Sune Jonsson samtidigt som han bär in ytterligare några vattenslangar på lagret.

Liknande nyheter

  • Smålandskusten 2024

   Vilka är anmälda till O-Ringen 2024?

   Kolla upp vilka från klubben eller i din åldersklass som redan är anmälda.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Ledig tjänst

   Vi erbjuder en stimulerande roll och ett utvecklande arbete i en miljö med stora möjligheter att påverka och utveckla genomförandet och arrangemanget. Tjänsten är unik och blir ett minne för livet!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringenpodden med familjen i fokus

   Nu kommer avsnittet med vinnarna från vår julkalender - familjen Grönlund från Lunds OK.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Camping i Döderhultsdalen eller en 2:a i stan?

   Hur du än väljer att bo under din vistelse på Smålandskusten så är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och ditt sällskap.

   Läs mer här