6 800 anmälda till O-Ringen Åre!

Åre 2023
en bild

Tusentals anmälningar rullade in

I samband med att O-Ringen 2023 hade sitt första anmälningsstopp vid midnatt 1 november kom det in tusentals anmälningar och siffran landade till slut på 6 800 deltagare som är sugna på fjällterrängen.

- O-Ringen Åre 2023 har haft en del utmaningar och vi har delvis fått ändra i vårt ursprungliga koncept (bland annat stryka Björnen som etappområde). Vi är dock övertygade om att O-Ringen Åre 2023 kommer att bli en fantastisk upplevelse för alla deltagare och familjemedlemmar som kommer hit, säger Niclas Lidström, projektledare.

Tillsammans med 1200 funktionärer så kommer organisationen i Åre att göra sitt yttersta för att besöket i Jämtland kommer att bli en rolig och spännande upplevelse.

- Vi kommer att bjuda på fem fantastiska etapper i olika terrängtyper för den som väljer att springa orientering under O-Ringen. Allt från fin skogsterräng till kalfjällslöpning i Trillevallen. För PreO kan vi för första gången erbjuda en kvällsetapp och som målgång för två av MTBO-etapperna en arena som stått värd för världscuptävlingar i skidskytte, tillägger Niclas.

Som besökare i Åre 2023 kan ni välja mellan boende på camping, stugor, lägenheter, vandrarhem eller hotell i hela Åredalen.

Vi hälsar er varmt välkomna till fjälls 2023!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Vinnare julkalender lucka 1-6

   Alla vinnare är kontaktade via meddelande i våra sociala medier. Har du inte fått ett mail - skicka då din postadress samt mobilnummer (för avisering av paketet) till marknad@oringen.se och märk mailet med vilken lucka du vann i så kommer ditt pris med posten efter julhelgerna.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Julkalender 2022

   Imorgon sätter vi igång. Varje dag är det en ny lucka.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Lyssna till Lukas Liland

   Om värderingar, idrott och politik, 10MILA och Uppsala

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Para-I på O-Ringen Åre 2023

   Till O-Ringen i Åre införs en ny klass. Den heter Para-I och vänder sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning. Klassen kommer att erbjudas för 5-dagars och som etappstart.

   Läs mer här