Boka din campingplats

Åre 2023
en bild

Två campingar i Åre och fortfarande några platser kvar

Vi erbjuder en på Molanda och en i Järpen.

Vi har fortfarande några platser kvar på våra två campingar i Åre.

Molanda

På Molanda flygfält, 3 km väster om Järpen, kommer vi att etablera en camping med cirka 1000 campingplatser. Det betyder att vi har en lite mindre camping än ”normalt” men med samma service som vi brukar ha.

Vi erbjuder cirka 400 platser med el och 600 platser utan el för husvagnar, husbilar och tält. O-Ringencamping Molanda har platser med el och utan el på 9*9m och extra stor plats med el 10*15m. Enda möjliga period för bokning av campingplats är 19 juli - 29 juli (hel vecka).

Röjsmon

På Röjsmons idrottsplats i Järpen finns det en mindre O-Ringencamping med cirka 140 campingplatser. Här har alla platser el. Förutom serviceutbudet som en O-Ringen-camping erbjuder har du också gångavstånd till Järpens centrum.

O-Ringencamping Röjsmon har platser med el och är 9*9 m. Möjlig period för bokning av campingplats är 19 juli - 29 juli (hel vecka).

Du bokar din campingplats här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Vinnare julkalender lucka 1-6

   Alla vinnare är kontaktade via meddelande i våra sociala medier. Har du inte fått ett mail - skicka då din postadress samt mobilnummer (för avisering av paketet) till marknad@oringen.se och märk mailet med vilken lucka du vann i så kommer ditt pris med posten efter julhelgerna.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Julkalender 2022

   Imorgon sätter vi igång. Varje dag är det en ny lucka.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Lyssna till Lukas Liland

   Om värderingar, idrott och politik, 10MILA och Uppsala

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Para-I på O-Ringen Åre 2023

   Till O-Ringen i Åre införs en ny klass. Den heter Para-I och vänder sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning. Klassen kommer att erbjudas för 5-dagars och som etappstart.

   Läs mer här