Boka din campingplats

Åre 2023
en bild

Två campingar i Åre och fortfarande några platser kvar

Vi erbjuder en på Molanda och en i Järpen.

Vi har fortfarande några platser kvar på våra två campingar i Åre.

Molanda

På Molanda flygfält, 3 km väster om Järpen, kommer vi att etablera en camping med cirka 1000 campingplatser. Det betyder att vi har en lite mindre camping än ”normalt” men med samma service som vi brukar ha.

Vi erbjuder cirka 400 platser med el och 600 platser utan el för husvagnar, husbilar och tält. O-Ringencamping Molanda har platser med el och utan el på 9*9m och extra stor plats med el 10*15m. Enda möjliga period för bokning av campingplats är 19 juli - 29 juli (hel vecka).

Röjsmon

På Röjsmons idrottsplats i Järpen finns det en mindre O-Ringencamping med cirka 140 campingplatser. Här har alla platser el. Förutom serviceutbudet som en O-Ringen-camping erbjuder har du också gångavstånd till Järpens centrum.

O-Ringencamping Röjsmon har platser med el och är 9*9 m. Möjlig period för bokning av campingplats är 19 juli - 29 juli (hel vecka).

Du bokar din campingplats här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till din startavgift?

   Du vet väl om att du kan använda friskvårdsbidraget också till startavgifter i tävlingar och motionslopp dvs. O-Ringen för att nämna ett exempel.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Nytt avsnitt av podden

   I Oringenpodden #189 pratar vi Tiomila 2024. En tävling som snart har 80 år på nacken ska nu förändras för att bli likvärdigt.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Nära 8000 anmälda till sommaren!

   Anmälningarna strömmade in under helgen i samband med det första anmälningsstoppet och tillsammans med det var det också strykande åtgång på campingplatserna i Döderhultsdalen.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Du har väl inte glömt att läsa O-Ringentidningen?

   Hur tar man sig lättast till Oskarshamn? Var ligger etapperna? Kan man cykla? Vad kan jag mer göra än att orientera?

   Läs mer här