Transport till våra OL-arenor

Åre 2023
en bild

Bussbiljett för att ta dig till våra arenor

Under sommarens O-Ringen Åre kommer ni som deltagare behöva en bussbiljett för att ta er till OL-arenorna i Trillevallen, Järpen och Ånn.

Bussbiljetten kommer att kosta 70 kronor per tävlingsdag eller 345 kronor för hela veckan. Med bussbiljetten följer rabatter och erbjudanden som är användbara under O-Ringenveckan t.ex. 10 % rabatt på ICA Åre, rabatt på klubbtårtan hos Åre bageri och rabatt på upplevelser hos Holiday club. Barn och ungdomar t.o.m. 16 år (födda 2007 eller senare) åker gratis på våra bussar. Förbundsstyrelsens verkställande utskott har gett O-Ringen dispens för att exkludera transportkostnaden från anmälningsavgiften.

Anledningen till att vi behöver ta ut en avgift är att transportkostnaderna på kort tid har blivit tre gånger så höga. Ökningen beror på två års uppskjutande på grund av pandemi tillsammans med rådande omvärldsläge som har lett till denna kostnadsökning.

Vår camping i Molanda kommer att ha transport med buss direkt från campingen ut till våra OL-arenor. För övriga boenden i Åredalen gäller parkering på en av våra satellitparkeringar med vidare transport med buss eller tåg till arenan. Deltagare på MTBO och PreO har egna arenor som erbjuder arenanära parkering samtliga dagar dvs. ingen bussbiljett krävs för er.

Praktisk köpinformation om bussbiljetten kommer vi att skicka ut separat. Så snart alla parkeringsytor och busslinjer är klara så kommer dessa att presenteras i detalj på vår hemsida. Detta kommer att ske i god tid innan vecka 30.

Varmt välkomna till Åre – tillsammans skapar vi världens största orienteringsäventyr!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen Sundsvall 2028

   Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 22-24

   Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 19-21

   Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 16-18

   Lucka 16, 17 och 18:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här