Molanda eller Röjsmon?

Åre 2023
en bild

I Åre erbjuder vi två campingar - se till att säkra din plats redan nu!

Vi har en camping på Molanda flygfält och en lite mindre i Järpen vid Röjsmons idrottsplats.

Camping Molanda

Molanda är i vanliga fall en liten flygplats, som ligger 5 km från Järpen och 25 km från Åre by. Molanda ligger vackert vid Indalsälven. Campingen har cirka 900 platser varav hälften har el. På campingen kommer det att finnas en restaurang, foodtruck, kiosker, duschar, diskmöjligheter och tvättmaskiner, precis som det brukar vara på O-Ringencampingen. Det kommer också att finnas grillplatser och goda möjligheter till ett bad.

Vi kommer också att ha vår Deltagarservice tillgänglig på campingen i viss omfattning för ändringar, köp av start och nummerlappsutskrift.

Från campingen på Molanda tar du dig med buss direkt till arena Trillevallen, Järpen och Ånn. För dig som väljer MTBO eller PreO tar du bilen direkt till respektive arena och parkerar där.

Camping Röjsmon

Den andra campingen, Röjsmon idrottsplats, har ca 120 platser, hälften av dessa med el. Röjsmon ligger mitt i Järpen och här har du närhet till affärer och restauranger. Här finns dusch och omklädningsrum, men även tvättmöjligheter. Avståndet från Campingen Röjsmon till Undersåker är cirka 14 km och avståndet in till Åre by är cirka 25 km.

Transport till etapperna från Röjsmon

Etapp 1 och 2 (Trillevallen)

Bil till satellitparkeringen i Undersåker. Härifrån går sedan etappbussar. O-Ringens deltagare har dessutom möjlighet att åka med Länstrafikens bussar från Järpen till Undersåker för vidaretransport med O-Ringens bussar till Trillevallen.

Etapp 3 (Järpen)

Det kommer också att gå bussar från Järpens centrum ut till den tredje etappen. Från Röjsmon är det cirka 150 meters gångväg till bussarna.

Etapp 4 och 5 (Ånn)

Ta bilen till satellitparkeringen i Staa för vidare transport med buss till etapperna. O-Ringens deltagare har dessutom möjlighetatt åka med Länstrafikens bussar från Järpen till Åre för att vidaretransport ut till etapperna i Ånn.

Boka din campingplats här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Liknande nyheter

  • Åre 2023

   Välkomna till SkiStars aktivitetsdag

   I Åre infaller den tisdag 25 juli för alla som deltar i OL och PreO. För MTBO och Elittouren är den på onsdag 26 juli.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Molanda eller Röjsmon?

   Vi har en camping på Molanda flygfält och en lite mindre i Järpen vid Röjsmons idrottsplats.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Vinnare lucka 23 - spela in poddavsnitt

   Familjen Grönlund består av Rasmus, Marie, Isak, Ebba och Alva och med dem ska vi prata om O-Ringen ur ett barnfamiljsperspektiv. Det vill ni inte missa!

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Varför ingen buss från Björnen?

   Vi hoppas med denna text kunna ge lite klarhet i frågan.

   Läs mer här