Molanda eller Röjsmon?

Åre 2023
en bild

I Åre erbjuder vi två campingar - se till att säkra din plats redan nu!

Vi har en camping på Molanda flygfält och en lite mindre i Järpen vid Röjsmons idrottsplats.

Camping Molanda

Molanda är i vanliga fall en liten flygplats, som ligger 5 km från Järpen och 25 km från Åre by. Molanda ligger vackert vid Indalsälven. Campingen har cirka 900 platser varav hälften har el. På campingen kommer det att finnas en restaurang, foodtruck, kiosker, duschar, diskmöjligheter och tvättmaskiner, precis som det brukar vara på O-Ringencampingen. Det kommer också att finnas grillplatser och goda möjligheter till ett bad.

Vi kommer också att ha vår Deltagarservice tillgänglig på campingen i viss omfattning för ändringar, köp av start och nummerlappsutskrift.

Från campingen på Molanda tar du dig med buss direkt till arena Trillevallen, Järpen och Ånn. För dig som väljer MTBO eller PreO tar du bilen direkt till respektive arena och parkerar där.

Camping Röjsmon

Den andra campingen, Röjsmon idrottsplats, har ca 120 platser, hälften av dessa med el. Röjsmon ligger mitt i Järpen och här har du närhet till affärer och restauranger. Här finns dusch och omklädningsrum, men även tvättmöjligheter. Avståndet från Campingen Röjsmon till Undersåker är cirka 14 km och avståndet in till Åre by är cirka 25 km.

Transport till etapperna från Röjsmon

Etapp 1 och 2 (Trillevallen)

Bil till satellitparkeringen i Undersåker. Härifrån går sedan etappbussar. O-Ringens deltagare har dessutom möjlighet att åka med Länstrafikens bussar från Järpen till Undersåker för vidaretransport med O-Ringens bussar till Trillevallen.

Etapp 3 (Järpen)

Det kommer också att gå bussar från Järpens centrum ut till den tredje etappen. Från Röjsmon är det cirka 150 meters gångväg till bussarna.

Etapp 4 och 5 (Ånn)

Ta bilen till satellitparkeringen i Staa för vidare transport med buss till etapperna. O-Ringens deltagare har dessutom möjlighetatt åka med Länstrafikens bussar från Järpen till Åre för att vidaretransport ut till etapperna i Ånn.

Boka din campingplats här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Liknande nyheter

    • O-Ringen

      OK Alehofs Karin Kullman blir projektledare för O-Ringen Göteborg

      Nu är det klart att det blir Karin Kullman som blir projektledare när O-Ringen kommer till Göteborg om ca 2,5 år.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      O-Ringen Sundsvall 2028

      Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      Julkalender vinnare lucka 22-24

      Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

      Läs mer här
    • O-Ringen

      Julkalender vinnare lucka 19-21

      Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

      Läs mer här